tiistai 1. huhtikuuta 2008

Roadhouse Blues

Södertäljessä on tahkottu 3-4 päivää, riippuen siitä mikä viikonpäivä nyt on. Lunta oli vielä ekana päivänä, mutta toisena ei enää lainkaan. Takana on muun muassa 80min yö-reeni, joka vedettiin yhteislähdöllä ja reippaasti, ilman hajontaa. Tämän aamun 2h suunnistus, jossa haettiin vähän pitempiä välejä alle ja sitten kaikenlaista muuta. Huomenna ladotaan kovaa aamusta iltaan.

Alternativetissa oli mielenkiintoinen aprillipila. En osaa juuri ruotsia, joten lähinnä spekuloin, että mitä siinä saatettiin sanoa. Silti hetken aikaa tuuletin, että kyllä, juuri näin. Mutta aprilliahan se. Lamppuihin saisi kyllä tulla jotain rajoituksia. Kaikkein paras olisi, että palattaisiin takaisin 20W halogeeneihin ja siinä menisi raja. Toki kehitys kehittyy ja halogeenit eivät näinä päivinä enää ole energiataloudellisestikaan muuta kuin virtasyöppöjä, mutta mielestäni silti valoteholtaan aivan riittäviä yö-suunnistamiseen. No, ei se siitä lampusta oo kiinni, ainakaan vielä.

Kylkeen pientä pähkinää kauniiden ilmojen kunniaksi. Välit ovat tämän aamun harjoituksesta. Pistä kommenttia, mistä itse menisit ja mitä mieltä mikä on nopein. Tarjolla on 3 väliä. Ekat 3 karttaa ovat ilman vaihtoehtoja ja vikat 3 samat välit vaihtoehtojen kera. Kartta on 1:15000 ja käyräväli 5m.
5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäisessä välissä omaa suunnistus/reitinvalinta ajattelua viehätti kohtuu suora veto, joka kulki jokseenkin samaa reittiä punaisen merkinnän kanssa. Loppu sitä punaista pisteviivaa pitkin..

Toinen vaikutti aika helpolta: ilman muuta keltaista viivaa ylös vasemmalle. Ei mitään asiaa ainakaan alas oikealle.

Viimeinen meni taas punaisen kanssa yksiin. Tosin yöllä keltainen valinta olisi ainakin näin epävarmalle yömiehelle parempi...

Anonyymi kirjoitti...

Peesaan Tuoppia. Ekasta oli vaikea päättää, joten valinnaksi jäi yllätys suoraan. Kaksi muuta oli helpompi valita.

Anonyymi kirjoitti...

kakkosvälin lopussa on iso aukko jota pitkin rastille pääsee kuin moottoritietä.. jos sen pystyy haistamaan nii keskeltä menevä on ylivoimaisesti paras. vasemman puoleisen reitin lopun traktori uraa on käytetty puiden ajoon joten se on erittäin liejuinen ja upottava.. minuutti pataan vasurista. oikeelta kaks koska kiertoa liikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Eka vihreetä reittiä. Välillä pääsee lepyttämään ja rastinotto riittävän helppo yölle.

Tokassa keltanen tiekierto. Paskaa ajouraa ei voi kartasta päätellä.

Kolmas punasta reittiä suoraan. Vähän vaikeempi joo mut selkeitä kohteita tuntuis olevan riittävästi ja kierto näyttää liian isolta.

Mädi kirjoitti...

Omat valintani olivat päivällä:

Ekassa punainen, tosin näin jälkeenpäin ajatellen olisin mennyt sinistä isosti oikealta, niin yöllä kuin päivälläkin.

Tokassa punainen. Yöllä olisin ottanut keltaisen.

Kolmannessa sini-puna-sini-punainen. Yöllä olisin ottanut keltaisen.