keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Bad Sneakers

"...and a pina colada, my friend" Lauloi jo Steely Dan aikoinaan.

Myydään lenkkarit. Mallia Asics Kayano 14. Ne on nelisen kuukautta vanhat ja niillä on juostu pari tuhatta kilometriä. Välillä ne ovat siivittäneet omistajansa kelpo vauhtiin erilaisissa koitoksissa. Mutta eilen ne pettivät omistajansa totaalisesti hipposhallissa juostussa 5000m testissä. Aikaa kului puoli minuuttia suunniteltua enemmän, lähes 16minuuttia. Nuo perkeleet, vai olisiko vika sittenkin ollut omistajassa. Ei, tiedän sen. Vaikka oikein kovien reenien suhteen onkin vielä pidetty kynttilää vakan alla , niin kyllä sen kovempaa olisi pitänyt mennä, reilusti. Elimistö olisi antanut myöden, mutta jalat ei. Onneksi tässä on vielä kuukausi aikaa. Siinä ajassa ei pysty ihmeisiin, mutta siinä ajassa ehtii tekemään aika monta minuuttia maukkaa.

Hiihtokaudenkin sain sunnuntaina päätökseen, ja viikonlopun 100 km loppukirin ansiosta sain talven kokonaissaldoksi 300 kilometriä. Se on paljon mulle.
Perjantaina lähdetään 9 päiväksi kusemaan Södertäljen metsiin, ja siitä se kausi sitten pikkuhiljaa alkaa jo käynnistymäänkin, luoja tietää kuinka lumisissa merkeissä.
Marraskuun alustakin on vierähtänyt jo sen verran, että three down and three to go.

Ei kommentteja: