torstai 13. maaliskuuta 2008

Cherub Rock

Vierähtänyt taas tovi viimeisestä turinoinnista, ei oo kerenny raapustaa sen kummempia. Kävin juuri pitkästä aikaa Salossa lenkillä. Mäkivetoja tein. Viikonloppuna on ohjelmassa Ankkurin leiri Pohjan kisakeskuksessa. Hianoo.

Espanjan leiristä palautuminen ei tuottanut suurempia ongelmia ja säilyin vielä terveenäkin. Reenit suomessa jatkuivat totuttuun tapaan ja tuo suloinen leiri on kuin kaukainen muisto vain. Suomen ankea kevät on taas koittanut lyödä miestä maahan, mutta olen saanut iskettyä pari mojovaa tälliä vastapalloon. Esimerkiksi viime sunnuntaina oli tämän suhteen oikein hyvä päivä.

Harjoittelussa on pikkuhiljaa alettu kaivamaan kovempia tehoja esiin ja ruvettu siirtämään puntilla tehtyä voimaa jalkojen alle. Tämän seurauksena jalkojen ja muihinkin kehon lihaksiin on syntynyt pienen pieniä mikrovaurioita ja tulehdustiloja, ja niiden luonnollinen paraneminen on luonnollisesti aiheuttanut lihassäikeisiin tiukkuutta, hieman jäykkyyttä ja miksei välillä pientä raskauden tunnettakin. Onneksi venyttely, vesijuoksu ja kylmät suihkut on implementoitu ympärivuotisesti harjoituskalenteriini. Katsotaan mikä on säikeiden ja solujen tilanne parin viikon päästä, kun kakkosen ladut sun muut hömpötykset on korvattu nopeusvoimalla, hapokkailla tonneilla, 27:n kakssatasilla, pidemmillä ja lyhyemmillä mäkiveoilla, ja on aika lähteä taas Ruotsiin perinteiselle kevätleirille.

Jossain parin viikon päässä siintää myös 5000m ratatesti. Siinä olisi tarkoitus juosta kovaa, mutta toki Tiomilaan ja katsastuksiin on vielä aikaa. Pohjat alkavat silti aika pitkälti olemaan kasassa, hionta vielä puuttuu, ja sekös se vaikeinta aina on ollutkin.

Ei kommentteja: