tiistai 22. huhtikuuta 2008

I Still Haven't Found What I'm Looking For

Ei oo tikki tikkilöinen vielä ilmotellu tulostaan. Laskettu aika olisi ensi viikon perjantaina, mutta saattaa lirvahtaa hieman pitkäksi. Sais kyl jo tulla mun puolesta vaikka heti.

Ruotsin leirin jälkeen meni se viikko, että jalat eivät toimineet yhtään. Sykkeetkin oli vähän koholla. Kevätyön jälkeisenä maanantaina juoksu kulki ekaa kertaa Södiksen jälkeen. Siitä seuraavana päivänä, eli tiistaina, kävin herättelemässä väsynyttä hermostoa. Hermottavat juoksutekniikka-setit alle ja päälle 2x 4x 60m + pientä irrottelua, ja vähän liian kovaa. Takareidet menivät aika jumiin. Oli vähän sellaista fiilistä, että saattoi siellä pientä tulehdustakin olla, mutta hermosto sentään heräsi. Torstai aamuna jalat tuntuivat jo jonkin verran paremmilta ja päätin juosta mäkimattotestin. No se meni huonommin kuin tammikuussa. Sykkeet oli heti alusta vähän korkeammalla ja tuntui, että happi ei kulje. Varsin rohkaisevaa. Torstai-iltana hieroja totesi, että ei näitä takareisiä oikein uskalla edes hieroa, hiukan kumminkin otettiin. Aivan superjökissä olleet selän ja niskan lihakset sentään saatiin aukeamaan. Niin, totesi se Paukku myös, että näillä reisillä on turha odotella menestystä viikonloppuna. Oikeassahan se oli.
Jo perjantaina jalat kumminkin olivat jo paljon paremman tuntuiset. Launantaina mentiin vielä parempaan suuntaan. Sunnuntai-aamuna aamulenkillä tuntui ihan hyvältä, aamulenkiksi.
Kisaa ennen verrytellessäni jalat tuntuivat jopa hyviltä. Tosin sitten siinä verrytellessä alkoi keuhkoihin sattumaan ja kun olin itseni ampunut metsään, niin kakkosen paikkeilla oli kirjaimellisesti verenmaku suussa, mikä on kyllä aika harvinaista. Suoritukseen parannettavaa jäi reilu minuutti suunnistamalla, kun ei oikein ollu malttia tarpeeksi. Loput jäin jalalla. Novikovilta tuli aika tasaisesti käkeen kaikilla radan osilla. Haluaisin tähän väliin lainata hyvää ystävääni Raimo V:tä "En sipannut, mutta kierroksia ei löytynyt". Tuloksissa olin jossain puolen välin paikkeilla. Varsin masentavaa.

Kävin tänään juoksemassa semi-pitkän. Tuntui ihan semi-hyvältä, mutta tuntuu, että sykkeet ovat vieläkin vähän semi-koholla. Yhden semi-kovan teen vielä ennen Tiomilaan, mutta muuten otan aika semi-iisisti, sillä Tiomilassa mulla on sellanen aika semi-pitkä osuus.
No ei tässä semmosta hätää. Kyllähän mä nyt kunnossa olen.

1 kommentti:

lucia_H kirjoitti...

Hi Madi,
how are you? I am so glad I have found you. couldn't get in touch with you for years so I decided to find you on the net and here you are!
I have no clue what your blogs in finnish mean but I am happy you still compete and have fun.
If you feel like getting in touch (well, if you actually remember me), my e-mail address is:
hanakova.lucia@googlemail.com
I would be very pleased.
Take care
Lucia. x