tiistai 21. kesäkuuta 2011

Salpa kiittää

Ei riittänyt taivaalla enää herkkyyttä mieskauneuden päälle. Kaikki vesipisarat tuli jo Venlojen viestin aikana. Yhtä kaikki, sadetta tai ei, oli se kerrassaan mahtavaa lähteä Salpa-Jukolaa avaamaan. Itse siinä meinasi herkistyä.

Oma tontti tuli hoidettua kunnialla. Taktiikkana oli juosta koko osuus kärjen välittömässä tuntumassa ja se onnistui. Metsäaskel oli viikon takaiseen verrattuna aivan eri planeetalta ja juokseminen tuntui helpolta kautta linjan. Virhettä matkalle sattui ehkä 40sekuntia, joten sillä puolellakaan ei paljoa parannettavaa jäänyt.
Nandin kanssa ajeltiin samaa hajontaa alusta loppuun ja aika lystiähän tuo oli. Alkuun otettiin pisin hajonta pois kuleksimasta ja ekassa TV:ssä eroa kärkeen olikin minuutin verran. Siitä se ero sitten pikkuhiljaa pieneni, kunnes jossain vaiheessa letkan kärki olikin siinä samoissa. Homman kontrollointi noilta paikoilta on helppoa. Ei tarvitse kuin tarkkailla ja olla tekemättä mitään tyhmää. Pää kylmänä niin sanotusti. Näinhän se homma eteni. Kolmanneksi viimeiselle piti kurvata vielä parikymmentä sekuntia hitaamman hajonnan kautta, joten hiukan siinä pääsi kärki karkaamaan. Vaihtoon kuitenkin sijalla 10., 45 sekuntia kärjestä. Juurikin niinkuin piti.

Toisella osuudella Pleku fiilisteli elämänsä juoksun ja nosti meitit kärkeen. Maco hoiteli pitkän yön, josta viimeiset 10 km murtuneella kädellä - aika sissi. Väliosuuksilla Mikko ja Aleksi tekivät perusvarmat suoritukset. Takuuvarma Mäksä iski kutos-osuuden hyvää kyytiä, ja Allu ankkuroi kolmanneksi nopeimmalla osuusajalla meitit kerrassaan mainiolle 9. sijalle.

Tulokset ja TV-lähetys


Angelniemen Ankkuri - Jukola 2011 - 9.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno juoksu - rumat asut ;)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan, kundit on terästä ja muut tulee perästä ja nuo asut sopii paremmin vaikka päiväkodin väelle:))

Anonyymi kirjoitti...

Pyytäkää verkkarit ens vuonna vaikka ilman noita eripäin olevia tahroja.