perjantai 5. helmikuuta 2010

Rakas Harjoituspäiväkirja

Rakas harjoituspäiväkirja,

Muistan kun joskus 7-vuotiaana, kirjoittamaan opittuani, halusin päiväkirjan. Taisin kirjoittaa siihen noin neljänä päivänä, jonka jälkeen se olisi jäänyt lipaston päälle pölyttymään, ellei äiti olisi pyyhkinyt pölyjä. Yritän parantaa tästä. Kirjoitan 7 päivää harjoituspäiväkirjaa, ja sitten… olen varmaan jo kyllästynyt. (toim. huom. Koska nettini on ollut poissa pelistä koko viikon, julkaisen jokaisen päivän nyt samalla kertaa)

Perjantai:

1: Juoksu - mäkivedot vk2 3x15’ /10’ + alkuverkka 22’ ja loppuverkka 73’ = 2h 40min 30km / 1020m

-”Ekassa vedossa pohkeet ei toiminu yhtään, tokassa vedossa reidet ei toiminu yhtään, kolmannessa (ja loppuverkassa) kaikki toimi ja oli jäätävä kulku. Elimistöni ei ilmeisesti ole sopeutunut liian alhaisiin korkeuksiin. Palautukset kans ylämäkeen”

2: Pyöräily 1h 20min 27km

-”Hyödyttömyysliikuntaa. Pyöräilin kielitoimistolle, joka oli kiinni, ja mutkan kautta takaisin”

Lauantai:

1: Vaellus 4h 45min 28km / 1400m

-”Oli muuten ehkä hienoimmat 4h 45min, jotka olen elämäni aikana yksinäni viettänyt”

2: Juoksu 21’ 4km + Koordinaatio 10’ + (tukilihas)Kuntopiiri 45’

-”Lähestulkoon legendaarinen harjoitus. Onko muuten soveliasta sanoa (huutaa) naiselle, että hyvät tukilihakset! ??”

Sunnuntai:

1: Pyöräily 32’ 10km + Juoksu 7’ 1km + Suunnistus vk1-vk2 32’ 5,5km + Juoksu 23’ 4km + Pyöräily 1h 40min 34km = 3h 15min / 910m

-”Kurkocuppia muistisuunnistuksena. Rasteilla kartta. Tykkäsin kyllä kovasti. Muistisuunnistus on muuten äärettömän fyysinen harjoitus, koska suunnistamiseen ei kulu aikaa lainkaan. Pyörällä kunnon maaseutukierros: Monachil - Barrio de Monachil - Cajar - La Zubia - Gojar - Dilar - Otero - Ahmedilla - Armilla - Granada - Huetor Vega - Monachil”

Illaksi suunnitellun harjoituksen korvasin seuraavanlaisella setillä: CB Granada - Xacobeo Blu:Sens paikan päällä ja siihen päälle Sevilla – Valencia yhdessä Granadan miljoonista cervecerioista. 4 rundia tapaksia siihen kylkeen. Olé!

Maanantai:

1: Juoksu 35’ + Koordinaatio 30’ + Mäkiloikat 10’ + Juoksu 5’ + Kuntopiiri 30’ = 1h 50min 10km

-”Motivaatio päiväkirjan kirjoittamiseen alkaa selvästi laskemaan”

2: Juoksu 1h 58min 18km / 900m

-”Aika tiukkaa nousua oli paikoitellen, näin kai voi sanoa, jos 4km matkaan saa kulumaan 35min, vaikka yhtään kävelyaskelta ei ottaisikaan. Oli muuten lämpimin päivä sitten marraskuun lopun”

3: Uintia ja vesijumppaa 20’

-”Talosta meni illalla taas vaihteeksi sähköt, joten kotona virikkeet oli kovin vähissä. Onneksi uimahallilta löytyi. Uinnin päälle porealtaassa lilluskelua ja kunnon löylyt saunassa, ekat sitten joulun. Teki muuten hyvää. Illalla nukkumaan mennessä sähköt (ja lämpö) oli edelleen poissa. Hengitys höyrysi ja fiilis oli kuin telttailemassa olisi ollut. Aamulla kymmenen aikaan saatiin taas virtaa koneeseen. Olé!”

Tiistai:

1: Kuntopiiri 20’ + Pyöräily 2h 57min 58km / 550m.

-”Tuli oikein hakemalla haettua tasaista profiilia reitille ja sehän onnistui. Toki viimeisessä ylämäessä kotiin palatessa löi hapot tiskiin”

Keskiviikko:

1: Juoksu 30’ + Koordinaatio 10’ + Kuntopiiri 20’ = 1h 6km

-”Hidasta löntystelyä ja lihasten herättelyä kovaa reeniä varten”

2: Juoksu – vedot vk2 8x800m /1’15’’-1.30’’ + verkat = 1h 13km

-”Hiekkatiellä. 4min lähtövälillä. 1500 metrissä. Joka toinen loivaan alamäkeen ja joka toinen loivaan ylämäkeen. Vähän väsyneet jalat, mutta paljon paremmat kuin aamulla. Kahden ekan jälkeen tuntui jaloissa siltä, että aloitin liian kovaa, mutta fiilis parani koko ajan. Viidennestä eteenpäin alko jo kulkea. Alanko dieselöitymään? Yritin vetää kovaa, mutta rennosti ja pakottamatta. Vetojen vauhdit kiihtyi loppua kohden, joten harjoitus onnistui täydellisesti.

3: Juoksu 41’ 8km

-”Kaupungin keskustassa city-kartalla. Reenin jälkeen kävin ostamassa uudet Addun kumit alle. Kyllä nyt kelpaa taas harjoittaa mieltä ja ruumista”

Torstai:

1: Karttavaellus 2h 45min 16km / 450m

-”Oli hienot suunnitelmat vaeltaa kämpiltä vuoristoon (5h ja 2000m nousua) ja tulla bussilla takas, mutta oli vuoden tähän mennessä synkin päivä. Hyvä jos ikkunasta näki ulos. Eli siis ei mahdollista. Illalla sateen lakattua lähimaastossa kartan kanssa käyrien ja keltaisten ihmettelyä”

Ei kommentteja: