sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kunnon otatusta

On ollu taas semmosta ajoa koko viikonloppu, että siinä olis Thomas Rusiakkin ihmeissään. On meinaan uusi auto alla. Volvoa ei sitten ikinä enää saatukkaan mäen päälle, vaan se on kaput. Ei muuta kuin autovuokraamoon ja Henry Foordi viimoisiksi 40 päiväksi alle. Ja sitten paluulentoja varaamaan. Erona 300k+ Volvoon tässä autossa on jarrut ja se kiihtyy nollasta sataan.

Lauantaina oltiin maastojuoksukisoissa. Siinä Paavo Nurmi kääntyis haudassaan, jos tietäisi mitä kaikkea tänä päivänä myydään maastojuoksun nimellä. Lauantain skaba oli vähän niinkuin nää sm-maastot nykyään, vaikken niissä oo koskaan ollutkaan. Suht kovapohjanen ruoho-hiekkarata ja korkeuseroa noin nolla metriä.

6,4 kilomeetterin matkalle kello otatti ajaksi 20.05. Se on ittelle merkki siitä, että oikeeseen suuntaan ollaan menossa. Kovien suhteen on kumminkin vielä tullut pidettyä kynttilää vakan alla. Misukaan ei enää juossut karkuun, vaan oli maalissa tappituntumalla, edessä tosin, vielä ;) Radalla oli yhteensä 13x 180astetta mutkaa, jotka jonnin verran varmasti hidasti menoa, mutta oli kyllä rintti-suunnistajan kyvyt arvossaan niissä mutkissa. Ekoilla kierroksilla tuli ohitettua porukkaa huolella. 15metriä ennen mutkaa alkoi hidastamaan niin, että mutkan kohdalla vauhti oli melkein minimissä ja sitten siitä käänsi näin ja sisäkurvista ohi. Ja sitten taas kiihdyteltiin. Juan Antonio Ruiz Navarrolle ei silti pystynyt vastaamaan, vaan puolisen minuuttia tuli käkeen. Se aika monesti voittaa nää tän seudun juoksut, jos ei marokkolaiset oo viivalla. Viime vuonna meni puolikas 1.09. Saatto mennä 1.07:kin. Ei paskemmin 46-vuotiaalta hombrelta.


Tänään kunnon otatukseen lisättiin pari muuttujaa lisää. Sprintti-suunnistus ja 240m nousua 3,0km matkalle. Oli muuten hienoa. Rata tarjosi erittäin haastavia tehtäviä, vaikka fyysisyyttä olikin oikein hakemalla haettu. Jotain Guájar Faragüit:n kylästä kertoo se, että kartan mittakaava oli 1:2000 ja kartta näyttää tältä:


Tuli muuten kohteet jokseenkin nopeasti vastaan. Ihan hirveästi ei pystynyt välejä muistiin lukemaan. Tälläsia kun vetää pihtileimauksella ja ottaa vielä omalla kellolla väliajat siihen, niin on kyllä timantin kova, jos saa homman pysymään koko ajan edellä ja kaikki rasteilta lähdöt agressiivisina. Jotkut nimeltä mainitsemattomat saattoivat kuitenkin eksyä pidemmäksikin aikaa.

Alas 18:sta:

Rasti 19:

Kisaorganisaation kanssa syöpöttelemässä ja juopottelemassa:

Ei kommentteja: