keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Voces de Ultrarumba

Alkaa olee suurimmat säädöt kutakuinkin säädettynä täällä päässä.
On kämppä ja siinä sähköt. Espanjan lisenssit ja O-Veleta. Löytyy läjä karttoja ja FIFA10. On puhelimet ja netit, kinturi-netti, mutta kumminkin. Asuminen ja ruoka on niin halpaa, että täällä oleskelu on vähän ko laittais rahaa pankkiin.

Maailmanlopun mättäminen on saanut vielä odottaa itseään. Varovaisuus on tällä hetkellä mun harjoittelun teema numero uno. Polvi on ollut täällä yllättävänkin hyvässä kunnossa, mutta rauhassa, rauhassa. Toki sitä silti jonkin verran on jo ehtinyt lähimpiä polkuja tamplaamaan. Latailen tänne kuvia

Viime viikonloppu oli aika hektinen. Sen lisäksi, että piti koko ajan spekuloida SM-yötä ja Mäksän tulevaa viimeistelyharjoitusta, oltiin Benaluassa kisoissa. Lauantaille tarjoiltiin "pitkää matkaa" ja sunnuntaille keskaria. Mestoille pamahti samaan aikaan myös pari cabronea lännestä, el Sombrero ja el Pipo, mapa rusojensa kanssa. Zanne potki meidät piireihin ja näytti parhaat tapas-paikat. Ei siin midist.

Lauantain 7 kilsan kisan sain kuin sainkin puristettua alle tuntiin. Vaikka lähdin rauhallisesti liikkeelle ja pidin oikeastaan kynttilää vakan alla koko kisan, niin sydän syljeskeli häijyn lyhyitä lyöntivälejä. Ekaa kertaa tummuin jossain vartin kohdalla, saattoi toki olla 10minsankin kohdalla. Toinen seinä tuli vastaan 40min kohdalla. 45min kohdalla oli jo sellaiset fiilikset, että PÄÄTIN pudottaa vauhtia ja tulin vikan vartin aikalailla "kävellen". Yllättävän vähän jäin silti jätkille. Suunnistus sujui kuitenkin yllättävän hyvin, vaikka maasto oli melko spesiaali. En ole tuollaisssa koskaan suunnistanut. Toisaalta kun suoritusta kävin kisan jälkeen läpi, niin olihan siellä paljon puutteita pään sisällä.Seuraavana päivänä juostiin samassa maastossa keskari. Eiliset kisat painoivat lievästi jaloissa, ja päätinkin jo hyvissä ajoin, että otan tämän vain kevyenä lenkkinä. Kisojen jälkeen fiilis oli aavistuksen hapokas. Eilen käytiin heittämässä kolmen tunnin vaellus ja olo olikin jo paljon freesimpi. Tonne päälle ja takas:


Tunnin päästä on Veletan yhteisreenit. Ekat meidän osalta ja suunnistusta vissiin on ohjelmassa. Saas nähdä minkälaista settiä entrenador Salguero on kehitellyt.


ps.Monachilistahan on vanha sprintti-kartta, jota ei olla kyl viel nähty. Päivitysprojekti alkaa heti kun saadaan se ocadina. óle!

Ei kommentteja: