maanantai 26. lokakuuta 2009

Campeones

Hyvä valmistautuminen on puoli voittoa. Se tuli taas todettua, sillä mestaruusjuhlallisuudethan sieltä puski. Andalucían mestaruusviestin voittojoukkue:
1.Mädi 2.Juanma 3.Misu oli kerrassaan tikissä. Arriba Veleta!

Oli muuten melkoisen hienoa lähteä juoksemaan pitkästä aikaa viestiä. Vaikka kakkosen jälkeen ei muita edellä/sivuilla näkynytkään, niin silti se tunne on erilainen, kun tietää, että siellä se härkälauma jossain ryskii.

Suunnistuksellisesti meininki oli hyvää. Suunnitelmat ja lähtösuunnat pyrin katsomaan ennakkoon ja lähtemään rasteilta agressiivisesti. Taktiikkanahan oli karata het. Onnistu suht hyvin. Kaikilta rateilta lähdin kyllä agrella, mutta pari kertaa vähän liiankin (8-9 ja 14-15), kuten viivasta näkyy. Anyway, hyvää tekemistä.


Cto Andalucía - Relevos


Illemmalla juostiin sitten vielä keskari. Olin jo päätänyt ennen kisaa ottaa tämän vain hyvänä taitoharjoituksena, mutta ykkösen jälkeen se nyt viimeistään oli selvää. Se kun oli laitettu 50metriä väärään paikkaan. Vois kuvitella, että rastin, joka on "vain" 50 metriä väärässä paikassa voisi löytää nopeammin kuin 12 minuutissa, mutta ei löytyynyt. Ajatustoiminta meni jotenkin näin:
Aika lähdöstä:
~2.00: Tulen rastinotkoon kuin se kuuluisa telkkä siihen kuuluisaan pönttöön, mutta en näe lippua. Seisoskelen hetken ja ihmettelen. Katselen ja ajattelen taaksepäin ja totean kaiken täsmäävän.
~2.00-4.00: Pyörin ympyrää rastiympyrässä ja ajattelen, että tulipas aloitettua huonosti. Olen hämmentynyt, koska koko alue alkaa olemaan läpi koluttu.
~4.00-6.00: Haen vauhtia kahdesta varmasta kohteesta ja tulen taas ja taas samaan notkoon.
~6.00: Ajattelen, että rastia ei ole viety metsään lainakaan, mutta mietin, että joku aikaisempi lähtijä varmaan olisi tullut asiasta ilmoittamaan.
~6.05: Totean, että rasti on sitten varmaan väärässä paikassa.
~6.30: Lähden hakemaan K-pisteeltä vauhtia. Ihan vaan mielenkiinnosta.
~9.30: Tulen taas samaan notkoon, tällä kertaa eri reittiä ja kävellen.
~10.00: Päätän lähteä juoksemaan ihan ihmeellisiin suuntiin, jos jossain näkyisi lippuja, toisella lipulla tärppää.
~12.00: Piip.

Loput liput ja laput olivat sentään oikeassa paikassa. Se ja sama, mutta oli kyllä todella hieno ja vaativa maasto, ratamesturikin tarjosi tiukkaa settiä. El Chorroon lähdetään muuten aika saletisti toistekin.

Parit kuvat

Ei kommentteja: