lauantai 26. tammikuuta 2008

Somethin' Stupid

"Hur dum får man vara?". Ei, tämä juttu ei kerro Käisästä.
Tämä juttu kertoo valinnoista joita eilen tein kello 8.38 ja 9.48 välisenä aikana.
Olin nimittäin salillla, punttisalilla. Ensimmäistä kertaa kuukauteen. Toki olin tuona kuukauden aikana tehnyt kuntopiiriä kerran jos toisenkin, mutta rautaa en, tiistain voimatestejä lukuunottamatta, ollut tuona aikana "pumpannut". Ehkä osittain tiistain voimatestien sokaisemana, tein sen perusvirheen, kello 8.38 ja 9.48 välisenä aikana. Aloin tekemään perussettiäni, aloitin kyykyllä. Siis normaalistihan teen tätä joka viikko, mutta nyt tunnetuista syistä johtuen en salilla ollut kuukauteen käynyt. Päätin vetää kumminkin samoilla painoilla kuin viimeksi, ja se, hyvät ystävät, oli se VIRHE. Lämmittelin, lämmittelyn päälle, ensin tangolla. Sitten 40 kiloa - 25 toistoa. Sitten lisäsin siihen kympin - 20 toistoa. Sitten vielä vitosen - 20 toistoa ja lopuksi jäähdyttelyt tangolla. Se kyykyistä. Tuntui hyvältä, mutta toki reidet ilmoittelivat, että nyt ei hapesta ihan kaikkia tarvittavia energioita pystytä muodostamaan. Vähempikin olisi tämän tauon jälkeen riittänyt. Tämän päivän harjoitusohjelmassa luki aamupäivän kohdalla: kova 120'. Se mitä se oikeasti tarkoittaa, en nyt lähde erittelemään, mutta, sen sanomattakin ollessa selvää, että tuo reeni jää tekemättä, se toimii aasinsiltana konkluusioon: REIDET ON VITUN JUMISSA.

Pitikin olla niin tyhmä. Vähempi olisi todellakin riittänyt eilen, kello 8.38 ja 9.48 välisenä aikana, kun salilla olin. Tällaista jumia ei nimittäin ihan joka viikko tule vastaan. Ehkä tähän väliin olisi nyt osuvaa lähteä jatkamaan tätä harrastelijoiden puuhastelua vaikka metsään, tuoreeseen hankeen, sauvojen ja saappaiden kanssa. Siis sauvakävelemään. Tai koska sauvakävely on niin ruma sana, niin sanotaan, että vaeltamaan. Siellä on sitten hyvä ajatella syntyjä syviä.

ps.Olihan mulla tossa viikolla ne voimatestit, biosähköinen impedanssi ja tasotesti, mutta kirjoittelen niistä sitten vaikka huomenna.

pps.Pahoittelen poikkeavaa ulkoasua.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mika vitun impotenssi (biosahkojuttu)?

Terveiset Puerto Ricosta