maanantai 11. kesäkuuta 2007

Sad Statue

Viikonloppuna käytiin hakemassa vielä viimeiset tuntumat Jukolan tyyppimaastoihin.
Lauantaina reenattiin Simpsiön kupeessa ja Sunnuntaina juostiin sitten erilaisessa maastossa Lakeuden Viestiä.
Mitään suurta menestystarinaa ei tämän vuoden Lakeuden Viestistä tullut. Olimme 8, 10min kärjestä. Mutta Viestiliigan johtopaikka sentään säilyi. Tavoitteena onkin, että Jukolaan ei ainoastaan mennä Viestiliigan johdossa, vaan sieltä myös lähdetään Viestiliigan johtajana.

Itse kisassa Suna aloitti pitkästä aikaa ja hyvin sen teki. Neljäntenä, minuutin kärjestä.
Tokalla osuudelle Maco eksyi samalla 9-10 välillä, jolla Sunakin oli pummannut, koska kartta oli jostain aivan muualta. Väli meni aivan kartan reunaa pitkin ja välillä ollut aukko oli laajentunut vähän joka suuntaan. Kartta nyt oli muutenkin aika sinnepäin. Vaihtoon Maco tuli 7:nä, 3.48 kärjestä.
Mäksäkin meni sitten vielä eksymään samalla 9-10 välillä ja päästi mut metsään sijalla 7. 10min kärjestä. Eteen oli tyhjää viitisen minuuttia.
Ei ollut mikään kulkupäivä. 14 tunnin harjoitusviikko alla ja vielä jotenkin voimaton olo. Suunnistus sujui silti hyvin. Varsinaista virhettä ei tullut muutakuin pieni ajautuminen 11-12 välillä ja 12-13 välin reitinvalinta saattoi olla huono. Aikaa meni hukkaan ehkä puoli minuuttia. Pitkän tievälin jälkeen, tai oikeastaan jo pitkällä tievälillä juoksu oli aika nihkeää. Elimistö olisi halunnut mennä paljon kovempaa, mutta jalat ei. Kolmanneksi viimeisellä Jukka Miettinen sai reilulla puolella minuutilla kiinni ja en oikein pystynyt siihenkään vauhtiin vastaamaan. Maaliin toin sijalla 8. Osuusajoissa hävisin 3,5min Topsukalle.

Nyt Jukolaan on alle viikko aikaa. Odottamattomia asioita on tapahtunut Tiomilan jälkeen ja osuudet on laitettu alkuperäisistä uusjakoon. Itse olen juossut samaa osuutta joskus aikaisemminkin.
Tällä viikolla keskitytään ensin kisasuorituksen lisäksi palautumiseen ja sitten koneen virittämiseen todelliseen kisa kuntoon. Uskon, että Jukolan viileässä ******* liikahtaa.

Lakeuden Tulokset:
http://www.resultfellows.com/pellavarastit_2007/vtulokset.html

Karttakin tuli:

Ei kommentteja: