tiistai 5. kesäkuuta 2007

Black Parade

SM-Sprint. Voi perse!

Karsinta meni hyvin. Pelasin varman päälle, enkä paljoa säästellyt. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka lopussa tulisi koukku ja sitten olisikin jo kiire. Oman arvion mukaan virhettä tuli ainoastaan kakkosrastilla, 10sekuntia, mutta hävisin sillä välillä 4 sekuntia nopeimmalle, joten ehkä se virhe oli lähempänä sitä neljää sekuntia kuin kymmentä. Lihaksisto toimi hyvin karsinnassa, mutta kone vähän yski. Tai tuntui vähän pahalta. En voi sanoa nauttineeni juoksemisesta.
Karsinnan maalissa olin lopulta 8, vain 22 sekkaa Mårea perässä. Finaaliin pääsemiseksi ei saanut jäädä meidän heatissa kuin 39sekuntia. Kohtuu helppoa, kohtuu tasaista.

Finaalin rata oli ehkä vielä typerämpi kuin karsinnan, varsinkin kun osan väleistä näki jo ennen kisaa. Suunnistaa ei tarvinnut kuin vasta kolmosen jälkeen ja alkumatkalla sai kätevästi luettua reitinvalinnat pitkille väleille, siis sille yhdelle, jonka menin oikealta. Yhden virheen toki tein. Reitinvalinta sellaisen. 8-9 välillä kiersin muurin väärältä puolelta, eli oikealta. Siinä meni kymmenisen sekuntia. Kisan jälkeen kun katsoin miltä alkuvälit näytti kartalta, rupesin spekuloimaan, että kakkonen oli varmaan väärässä paikassa, väärän talon vieressä. Mutta en ole kyllä varma, kun en rastille mennessä karttaa lukenut.
Loppusuoralla fiilis oli hyvä, olin tehnyt hyvän suorituksen. Ajattelin, että tavoitteena ollut plaketti voisi olla lähellä. Paskan marjat. Hävisin 1.40 kärkeen ja olin 40. Plakettiinkin jäi minuutti, eli valovuosi näillä matkoilla. Ei juoksu kisan aikana tuntunut niiiin huonolta mitä se sitten todellisuudessa oli, vaikka ei se kyllä hyvältäkään tuntunut. En oikein ymmärrä, miten siinä näin pääsi käymään. Sykemittaria en tapojeni mukaan kisassa käyttänyt, mutta jonkin verran käyrä nyt kiinnostaisi.
Jokin meni pahasti pieleen, täytyy spekuloida, että mikä.
Nyt koitetaan nousta henkisestä haudasta. Tämä viikko reenataan ja viikonloppuna käydään vielä tekemässä Ankkurin kanssa hieman Jukola-reeniä ja juostaan Lakeuden Viesti.

Ei kommentteja: