sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Sjuksickaa Hollolaa

Ehtikin jo tovi vierähtää edellisestä postauksesta. Tarkoitus on ollut tehdä pieni kesäraportti, mutta empä ole saanut aikaiseksi. Sitä ei tule nytkään, mutta kattellaan ensh viikol, josko ehkä silloin.

Eilen juostiin kuitenkin SM-sprintti. Itselle jäi juoksut karsintaan, sillä olin kipeä. Edellinen - edes yksi sairaspäivä - löytyy viime marraskuulta. Sitten 2 päivää ennen kauden pääkoitosta herään kurkkukipuun, joka pelastustoimista huolimatta yltyy kunnon lenssuksi. Ei siinä paljoa lohduta hyvin menneet viimeistelyt. Yippeekayay Jens Voigt!

Suoritus oli hyvä, mutta lenssu vei voimat jaloista ja kropasta. Jos kisa olisi ollut toukokuussa, niin en olisi startannut ollenkaan. Nyt päätin kuitenkin lähteä koittamaan, ja koittamiseksi myös jäi.
Nyt elpymistä. Toivottavasti viikon päästä pääsee MPS:ään mukaan. Se on aina yhtä hieno kisa.

SM-Sprintti 2014 karsinta


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei auta valittaa, kyllä nuoren miehen pitää vaan jaksaa punnertaa nykymaailmassa kaikin keinoin ja kaikissa olosuhteissa?

Mädi kirjoitti...

Ensinnäkin, jos tuo kommentti oli osoitettu minulle henkilökohtaisesti, kiitos, että kutsuit nuoreksi. Se lämmittää aina mieltä. Ja onhan se totta, että kyllä meillä 'nykyajan nuorilla' kaikki on niin helppoa. Ei auta valittaa ja valittaminen ei ainakaan auta.