maanantai 21. huhtikuuta 2014

Mädi crash

Viihdettä koko rahan edestä. Ei hyvää päivää. http://www.tulospalvelu.fi/gps/20140418kyv3/?v=m

Hyvin meni siihen saakka, kunnes 7:lla jäin yksin omalle hajonnalle, jäin letkasta hiukan ja otin OHV:n 7-8 välille. Kartassa oli vaalean vihreää, joka näin keväällä saattaa olla suht nopeaakin - maastossa sen sijaan oli isoa ja pientä puuta pitkin ja poikin polven korkeuteen asti ihan perkeleesti koko matkan. Juoksuaskeleet oli aika harvassa. Jäin tällä välillä 3,5min, josta rastille 30sek koukkua, loput reitinvalinnasta. Paletti hajosi siihen aivan täysin, ja tein pientä koukkua siellä täällä. Kruunasin koko komeuden 11min pummilla 4. vikalle. Varmaan elämäni huonoin viestijuoksu ja suurin pummi 15 vuoteen. Sen siitä saa, kun ei ehdi keskittymään kilpailuun yhtään ennen starttia. Aina ei vaan ehdi. Jalat ja juoksu sen sijaan tuntu ihan OK:lta aamuun verrattuna, vaikka harjoitusväsymystä kintuissa olikin havaittavissa.

Viime aikoina onkin tullut keskityttyä enempi harjoitteluun. Viime viikko (126km) oli kuudes 100km tai yli viikko putkeen. Onhan tuossa toki välillä lepuutettukin, mutta sitten lepuuttelujen vastapainoksi juostu hiukan pidempää tai kovempaa - siis enemmän - viikon muina päivinä. Töiden lomassa suurempia määriä on hankala haalia kasaan, mutta tuo 100km tulee aika itsestään viikkoon, kun pääpaino on juoksemisessa ja kelit kohdillaan. Eilisen ja tämän päivän prokkiksena oli parin päivän tehoblokki, jonka sain vietyä kiitettävästi läpi pienestä kevätyöväsymyksestä huolimatta. Seuraavana ohjelmassa on 72 tunnin lepoblokki, joka päättyy Akilleksen sprinttailuihin. Siinä välissä testaillaan ja mittaillaan taas kaikenmaailman arvoja. Näkee, missä tilassa elimistö on isosta montusta palautumisen suhteen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No olihan tuo maasto varsin outo ja ihmeellinen jopa kaiken kokeneellekkin spesialistille, mutta uskon kuitenkin Tiomilan maaston ja karttakuvauksen sopivan varsin hyvin herran fyysiseen olemukseen tällähetkellä eli odotan sieltä huippusuoritusta oli kyse sitten päivänvalossa tai lampun loisteessa tehdystä osuudesta?

Mädi kirjoitti...

Samaa odotan itsekin. Ja eiköhän sitä lamppua saa sovitella päähän sielläkin - ainakin 80% todennäköisyydellä. Lienevät ainoastaan avaus ja ankkuriosuus sellaisia, joihin kehtaa ilman lamppua lähteä - kenties toinenkin.