lauantai 5. huhtikuuta 2014

Candy crash

Fail.

Karkkilassa juostiin tänään makeisten perässä. Ei kovin motivoivaa, tiedän.
Kyseessä oli oikein vanhan liiton sprintti. Ei kovin motivoivaa, tiedän.
Tulospalvelu kosahti, kuten järjestäjien sivuilla/kysymyspalstalla todetaan - ilmankos ei Emit pysähtynyt maalissa. Ihan joka rastilla ei leimasimetkaan toimineet (H21 vika tai tokavika). Kuntosuunnistuksen lähdössä/maalissa oli mtr, josta hain omat väliajat (ja pysäytin emitin). Oli siellä myös lukijaleimasin ja läppäri. Miksei niitä otettu kisaan, en tiedä.
No välillä se tekniikka pettää. Ei sille voi mitään, jos ei voi.
Sen sijaan se, että koko radalla on reitinvalintaa kahdella välillä ja molemmilla väleillä paremmalla reitinvalinnalla karttaan merkitsemättömiä esteitä on sellainen asia, josta voi antaa noottia niin kartantekijälle, ratamestarille kuin valvojallekin. Esim. jos 2-3välillä otti oikean (oikean) reitinvalinnan, joutui kiertämään n.15sekunnin ylimääräisen lenkin, koska kartasta puuttui 50m pitkä läpipääsemätön risukasa. No kisan voittaja, ja veikkaisin, että suurin osa muistakin, otti tämän valinnan, joten eipä se varmaan suuremmin tuloksiin vaikuttanut.

Kartta kertonee kaiken muun oleellisen:

Candysprint 2014


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.karkki-rasti.fi/sivu/index.php/sprintti-etusivu

http://www.karkki-rasti.fi/sivu/index.php/kysy-sprint

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin näin, surkea esitys eli sprintin kannalta tällainen linja ei saa jatkua..huono kartta sprinttiin. vaatimattomat radat kartasta ja alueesta johtuen, järjestelyt kuitenkin muutoin kohtuulliset eli arvio ois 5+...

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi muuta kuin yhtyä kritiikkiin.

Oon sitä mieltä, että kaikkiin sprintteihin pitäisi olla liiton puolesta oma TA, joka hallitsee sprinttikisojen järjestelyt. Näitä kisoja tuntuu aina riittävän, jossa järjestäjät ovat puuhastelijoita. Luulevat tekevänsä priimaa, mutta..

Kyllähän hyviäkin järjestäjiä löytyy, kuten TP, TuS jne. Sprinttikisoihin kannattaa aina tilata ammattilaiselta kartta, kuten ko. seurat tekevät.

Vaikken ite juossu kisassa, niin jo ratamestarin blogista oli aistittavissa, että tämän tasoinen kisa on tulossa.

Anonyymi kirjoitti...

Tosin kalenterissa on vielä Karkki-Rastit tuos toukokuussa, josko sitten siellä sitten sais suut makiaks?