torstai 5. syyskuuta 2013

Pitkä'O'matka

Bussissa istutaan ja vielä pitkästi. Edessä o pitkän matkan SM-gurgelot. Omalta osalta 15000 kartat on jääny suhteellisen vähälle käytölle parin viime vuoden aikana. Viikko sitten sentään kävin eGamesissa arpomassa, että onkohan tuossa apukäyrä vai polku. Yleensä se oli polku. Syötteellä voinee luottaa siihen, että kyllä se on apukäyrä. Matka on lähes sama 15km kuin viikko sitten, mutta nousua lienee tuplat ja polkua korkeintaan kymmenesosa. Viikko sitten kulutin 1h 40min ja samaa tavoittelen sunnuntainakin. Saman verran käytti samalla matkalla samassa maastossa Rilli vuonna '87 MM-katsastuksissa. Sillä irtosi 18. sija, voittajan juostessa 1.29. Siinä vertailupohjaa tämän kisan kuumimmille ennakkosuosikeille, jotka ovat varmaankin Thierry Guergiou, Jani Lakanen ja Arto Holappa.
Ennen finaalia pitää kuitenkin selvittää lauantain karsinta kunnialla, mutta olen luottavainen. Kävinhän sentään SM-esikisoissa hölkkäilemässä viime kesänä ja kirjoitin itselleni tiukat ohjeet miten tänä viikonloppuna pitää suunnistaa.

Pitkien jälkeen focus vaihtuukin sitten nopeammin kuin bensan hinta Pyhäsalmella. Suuntaan nimittäin suoraan Kuopioon syömään muikkuja. Saatan jonkun sprintinkin siinä juosta, jos muikkujen syönniltä ehdin.

Ei kommentteja: