tiistai 24. syyskuuta 2013

Day of Defeat

Ei tullu menestystä viikonloppuna. Ei tullu.

Keskarissa taso on sitä luokkaa, että tuolla radalla ei juuri virheitä sallita. Ainakaan niillä jaloilla. Vajaa minuutti sitä tuli. Ei jatkoon. Ei.

SM-keski kars. 2013Viestissä oli huomattavasti paremmat jalat alla. Mutta virheetöntä menoa en pystynyt toteuttamaan. 1,5min piti merkata sarakkeeseen. Virheetöntä menoa olisi tarvittu, sillä sen verran annettiin ulkokaarta matkan aikana. Pari kertaa sain homman vielä korjattua ja hilattua itseni letkaan, mutta kolmannella kerralla oma lippu oli jo liian kaukana muista vastaavista, varsinkin kun otti siihen vielä 20sekunnin seisoskelut. 11:sta jälkeen loppu tulikin aikalailla ilman edessä näkyviä selkiä ja vaikka kuinka yritti puskea, niin käkeen tuli pelkällä jalalla. En ole nyt (vielä takaisin) sellaisessa kunnossa kuin joskus, että jos tuli koukku tai pidempi hajonta, niin letka(n kärki) vain juostiin kiinni. En ole. Toivon, että ensi vuonna taas olen. Se on tarkoitus. Viestiin olin henkisesti hyvin latautunut. Joukkueella ei ollut mitään tavoitetta, mutta itsellä oli. Sanomattakin lienee selvää, että se ei täyttynyt ja siksi pettymys on vahvasti läsnä. Viesteissä aina suurempi.

SM-viesti 2013Syksyn SM:t on paketoitu. Tavoitteena oli nauttia suunnistamisesta, ja sen tein. Siksi hienoja kisoja kaikki. Menestystä ei tullut, joskaan en kovin kummoista odottanutkaan. Silti olin fyysisesti heikompi kuin odotin olevani. Loppukesän harjoittelu - ilman mitään spesifiä focusta - oli kuitenkin ihan kohtuullista. Mutta ei vain lähtenyt kulkemaan missään vaiheessa. En tiedä painaako viime vuoden taakat vielä kintuissa ja koneessa. Ennallani en vielä ole - se on selvä, vaikka suunta ylöspäin onkin. Kovin hidasta tämän ankkurin nostaminen vain on. Mutta on tässä vielä syksyä jäljellä. Ja kisoja. Isoja ja pieniä. Kotimaisia ja kansainvälisiä. Nautinnon kautta.

Ei kommentteja: