maanantai 1. syyskuuta 2008

The Night Time Is the Right Time

Se olis Keski-Suomen am-yö tänään. Kovia miehiä on lähtölista puolillaan.
Piti oikein tarkistaa, että koska sitä on viimeksi tullut lampun kanssa metsässä hilluttua. No Jukola-leirillähän tuo oli. Sitä ennen Tiomilassa, joten kyllä se vain onkin jo aika ruveta vähän yötä taas reenaamaan. Ja se onkin päivän agenda. Reenaaminen. Mitään hirmuista reissiä en lähde tänään vetämään, vaan koitan saada homman skulaamaan yöllä. Toki kun tietää maaston, kangasta ja perkeleen isoa suppaa, niin voihan se olla aika vaikea sitä sykettä siinä alemmalla kynnyksellä pitää.

...

Se oli Keski-Suomen am-yö eilen. Voi veljet ja veljenpojat kun oli hauskaa. Nautin koko 12€:n ilmoittautumismaksun edestä ja aika paljon enemmänkin. Maasto oli yö-suunnistukseen mitä mainioin. Tais olla yhden käden sormilla laskettavissa ne risut jotka poikittain osu reitinvarrelle. Toki ennen lähtöä kun Nandin kanssa lamppujen tehoja vertailtiin, niin meinas mennä maku koko lajista. Kun omalla lampulla hädin tuskin näkee paskalla käydä, niin Nandin lampulla näkee sinnekin minne aurinko ei paista.
Puheet sykkeen pitämisestä alemmalla kynnyksellä voi näin jälkikäteen sivuuttaa pienellä hymyllä. Toki menin rauhallista vauhtia, tai sellaista rennon reipasta, mutta homma sujui aivan liian hyvin, (ja mäet olivat aivan liian jyrkkiä) jotta näin olisi käynyt. Rento on oikeastaan juuri oikea sana kuvaamaan kirkkaan tähtitaivaan valaiseman yön menoa. Suorituskin itsessään oli aika rento. Lauleskelin Fear of the Darkia, samalla kun nuolin käyriä kuin Gjermund Hanssen konsanaan. Virhettä tein yhteensä ehkä minuutin.

Kannattaa tsekata Reittihärveli, reitit ja reitinvalinnat.

Tulokset

Ei kommentteja: