keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Kivireki

SM-Yö ei omalta osalta mennyt niinkuin piti.
Homma lähti sivuraiteille heti karsinnassa, kun otin kolmoselle kolmosen koukun. Sen jälkeen olikin sitten mukamas kiire ja suunnistus jäi päättömän juoksemisen jalkoihin. Homma oli sekaisin kuin Haminan kaupunki. Otin miltei 4min vielä lisää koukkua. Yhteensä melkein 7min. No vauhti oli kumminkin sen verran riittävää, että hävisin kärkeen vain reilu 4min ja olin 9. Sellainen kuva jäi itselle, että aina kun piti mennä kompassilla tyhjien alueiden yli, niin yli mentiinkin ja ohi kanssa. Olin myös joutunut juoksemaan selvästi suunniteltua kovempaa ja mietin paljonko se on finaalista pois.

Finaalissa juoksu oli kuitenkin ihan mallillaan, kulkua löytyi ihan riittävästi, mutta virhettä napsahti tulla taas liikaa. Taas oli vaikeuksia tyhjillä ja tiheillä alueilla, vaikka ei pitkää matkaa olisikaan ollut mentävänä. Kompassia siis en ainakaan osaa käyttää. Koukkua tuli otettua reilu 5minuuttia + 3,5min, about, väärillä reitinvalinnoilla. Ei nekään sitten oikein kolahtaneet uomiinsa.
Hävisin kärkeen 9minuuttia ja olin 22. Ei ei ei. Mut Suna veti hyvin

1 kommentti:

Pinja kirjoitti...

Opettele mittaan matkaa, ihan oikeesti. Ei tarvi mennä niillä tyhjillä alueilla ylitse, ja toisaalta voi juosta luottavaisena riittävän pitkälle täysillä. Kun toi sun vauhti kerta riittää, matkanmittaajana saattaisit olla jo suomenmestari. Vittuilua siitä saa kyllä kuulla vanhanaikaisena tekniikkana, mutta muiden joukossa hyvä lisä, varsinkin yöllä.