maanantai 2. kesäkuuta 2008

Street Poetry

Siält tultii!
Eilinen SM-Sprint meni vähintäänkin hyvin.
4. sija on tähän mennessä paras näistä gameksista ja eka henk.koht. plaketti miehissä. Josko se ketsuppipullo olis ny avattu.


Aamun karsinnassa väänsin huonoilla jaloilla. Verrytellessä jalat tuntuivat jumisilta ja kulku oli tipotiessään. Eikä oikein ehtinyt verkatakkaan kunnolla, kun jonot paskahuusseihin olivat jäätävän pitkät. Ehkä kun on aamulenkkiin kisa-aamuna tottunut ja nyt sen jätin tekemättä, niin jalat eivät oikein olleet hereillä. No karsinta sai nyt näytellä aamulenkin virkaa. Aloitin rauhanomaisesti ja vetelin omaa hyvää vauhtia, ehkä 95% tehoilla, varmoja valintoja suosien. 5:lla tein ekan virheen, 8sekuntia, kun kartassa oli klappia. Keskivaiheilla olleet vaikeat rastipisteet selvitin hyvin 9:ä lukuun ottamatta, jossa tuli huolimattomuutta 15sek koukku. Lopussa sain Airilan selän näkyviin ja totesin, että ei tässä taida kiire olla. Pari vikaa väliä tulin vähän rauhallisemmin, finaaliin säästellen. Olin eräni ensimmäinen, vaikka koukkua sprintiksi paljon tulikin (28sek). Finaalia sai alkaa odotella hyvillä mielin.Finaalissa lähtöpaikka oli muutaman mutkan kautta tuotu kilpailukeskukseen. Kävellessäni kohti starttilavaa, katselin yleisöä ja imaisin keuhkoni täyteen suuren urheilujuhlan tuntua. Fiilis nousi vielä aivan uusiin sfääreihin kun lähtöviitoituksen varrella oli mitä kovimman luokan kannustusjoukko huutamassa.
Aloitin maltilla, kuullakseni vielä hetken aikaa kannattajien sulosävelmiä, mutta mylvinnän vaiettua käänsin hanat kaakkoon. Alku meni hyvin. Kakkoselle tein valinnan sillan alta ja olin nopein.

Totesin, että kolmoselle nopeimmin pääsee suoraan, mutta metsän ollessa hieman peitteistä, päätin ottaa varman päälle ja kiertää oikean kautta. Nelosta juoksin aavistuksen sivuun, pari sekkaa. 5-6 välillä tein aluksi oikean valinnan, mutta jostain syystä vaihdoin sitä kesken kaiken. 5sekkaa taivaan tuuleen. Tajusin sen kyllä siinä.

Sen jälkeen aloin lyömään, ja menin lujaa, aina 14:sta asti. En tiedä, mikä oli paras valinta 15:sta, mutta välin alun juoksin joka tapauksessa valintaani nähden väärin. Olis pitäny mennä suoraan polulle, eikä vallin päältä. Pari-kolme sekkaa hukkaan.

15:sta, 2min ennen maalia, olin 4sek kärkeä perässä. 15-16 olis pitäny mennä suoraan, kiersin vasemmalta ja otin pari ylimäärästä sekuntia käkeen. Tässä vaiheessa alkoi hapottaa jo aika mukavasti. Anttosen loppukiriin en olisi pystynyt vastaamaan millään. No ei pystyny kukaan muukaan. Tokavikalla olin vielä tasoissa Fadeevin kanssa, sijalla 3. Mitali oli haarukassa, mutta vikat sadat metrit ei irronneet enää tarpeeksi kovaa ja mitaliin jäi harmittavat 2sekuntia. Analyysin päätteeksi raapustin kartan reunaan, että 10sek virhettä.

Kulku oli finaalissa kohdillaan ja nyt jaksoin juosta sen toisenkin startin kovaa samana päivänä, ennen en ole jaksanut.

Olen todella tyytyväinen, mutta silti. 2sekuntia mitalista, se on aika vähän.

Karsinta: tulokset .............. reittihärveli ja reitti(h21k3)

Finaali: tulokset ............... reittihärveli ja reitti

Ei kommentteja: