perjantai 27. kesäkuuta 2008

Bicycle Race

Fani(e)n pyynnöstä laitetaan vielä pieni raportti keskiviikon Crescent-iltakeskimatkasta, joka oli kyllä oikeasti pikamatka ja mikäs siinä. Maasto oli oikein kiva ja tarjosi iltakisaan sopivia pulmia ratkottavaksi. Pohja tosin oli paikoitellen aika skebeliä ja kulkukelpoisuutta ei kartan perusteella aina onnistunut oikeaksi päättelemään. Näin puhdasta pikamatkan kisaa ei vähään aikaan olekkaan tullut juostua. Ja nyt ei puhuta suorituksen puhtaudesta, vaikka ihan tyytyväinen kyllä siihenkin olen. Selkeätä virhettä tuli 40 sekkaa + yksi 20 sek reitinvalintavirhe. Kakkosella tulin jo mainiosti rastiympyrään, näin ison kiven, mutta viimeisellä 10 metrillä, juoksin 20 metriä sivuun. 3-4 välillä kiersin turhaan polulle. Olisi pitänyt joko mennä suoraan tai sitten kuviorajalla ollutta kartassaolematonta polkua pitkin. 5-6 välillä tuli vähän ässää. Muuten suunnistus sujuikin sitten mainiosti.
Fyysisesti en aivan terävimmilläni ollut, sillä olin napannut taktisesti hieman juhannusta ennen lenssun päälle ja siten männä viikonloppu olikin hyvä levätä sitä parannellessa, toki kirkkovenerastit piti juosta. No alkuviikosta olo alkoi olemaan jo enemmän terveen puolella, joten päätin startata tähän kisaan. Edellinen kova oli Jukolassa ja allakin oli vain verkkaa ja pientä herättelyä. Siksi juoksu, vaikkei nyt aivan huonolta tuntunutkaan, oli aika löysän oloista. Tämän huomasi erityisesti kohdissa, joissa olisi voinut latoa vähän kovempaa. Välillä vähän yskitti. Jotain positiivista, niin kulku ja hapenotto parani koko ajan loppua kohden ja maalissa olo oli jopa varsin virkeä.
6-7 välillä jäätävät pohjat vetänyt Elmeri, tuo paikoitellen risukkopohjaisten pikamatkojen erikoismies, vei kisan ja fillarin. Hävisin 58sekuntia ja olin 5. Tiukkaa oli. Sillon tällöin olisin saattanut juosta tuon minuutin kovempaa ja sinä päivänä kun 'Marsissa todettaneen voitanevan kasvattaa parsaa' vetänyt radan ihan puhtaastikin. Mutta näin tällä kertaa. Hymyssä suin.
Väliajat

ps. Kahtelin juuri MM-sprintkatsastuksen rataa. Olisin niin vieny.

Ei kommentteja: