maanantai 5. toukokuuta 2008

Paska Meininki

Viikonloppu oli ja meni ja huonosti menikin.
Koko talven sitä on mukamas treenannut ja päällimäisenä mielessähän tietysti nämä katsastukset. Noh, perjantaina vauhti oli kohdallaan, mutta muuten homma olikin sitten melkosta hätäilyä. Hieron hiekkaa varpaisiin 4 ylimääräistä minuuttia ja tein sen semmoisella tavalla joka todella jäi korpeamaan. Ei auta itku markkinoilla. Toivottavasti palohaava sielussa.


(keski)

Lauantaina jaksoin juosta sitä samaa vauhtia kutakuinkin koko matkan, suunnistusajatuksenkin olin saanut taas kaivettua jostain esiin ja virhettä tuli puolet vähemmän kuin keskimatkalla. Toki nyt ei puhuta siitä samasta vauhdista kuin perjantaina vaan pykälää hitaammasta. Se riitti 22. sijaan. 15,6km yhtä jatkuvaa nautintoa ihmisen tekemän metsänhoidon jäljistä. 1h 42min 55sek. Siitä kun olisi 5 minuuttia raapaissut pois, niin kyl olis ollu hymy huulilla, mut ei.


(pitkä)

Sunnuntaina käytiin juoksemassa kännykät kädessä pitkä lenkki poluilla. Tarkotushan siinä oli online-seurantaa viestistä suorittaa, mutta eihän sekään toiminut. Onneksi jalat olivat sentään hyvän tuntuiset. Toki tuossa oikean jalan jalkaterän sisäpuolella on joku pieni jänne nyt vähän ottanut itseenä. Nastarit jalassa se ei tunnu, mutta nuo pirun lenkkarit sitä jotenkin painavat ja se on ollut viitisen päivää enemmän tai vähemmän juostessa kipeä. No, ehkä se siitä.
Ja kyllähän se sitten eilen illalla iski lonkkaankin jonkun ihme homman. Se tuntui välillä vähän omituiselta jo pitkin viikonloppua, mutta ei se mitään häirinnyt. Sitten eilen illalla sohvalla telkkua katsellessa se tuli aivan kesken kaiken kipiäksi. Ehkä Indiana Jones oli liian jännä. Aamulla kävelykin oli jo sitten vähän vaikeaa. No, jos sekin vaikka siitä.
Kevään aikana tekemättä jätetyt kouluhommatkin ovat päättäneet kaatua tällä viikolla niskaan.
Ulkona sataa ja jäätävä tuulikin puhaltelee varmaan sieltä helvetin porteilta asti, jos ei kauempaakin.

Eniten vituttaa kaikki.

Ei kommentteja: