keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Sky is Over

Istun jälleen kerran junassa. Jälleen kerran matkalla pienelle leirille, sen paremman aamulenkki tarinan maisemien kautta, sen toisen aamulenkki tarinan maisemille. Jyväskylässä on viimeisen viikon ollut aika infernaalisen paskaa juoksukeliä. Loskaa ja liukasta, ja tänään ilma oli kuin missäkin tieteiselokuvassa, kun 10minuutin intervalleissa annettiin vuorotellen aurinkoa kirkkaalta taivaalta ja lunta harmaalta taivaalta, joten pieni maiseman vaihto sopii harjoitusmielessä varsin hyvin tähän väliin.

AP:n viedessä Vormiston Guitar Heron, sain vihdoin ja viimein mäkimattotestini tuloksetkin, mutta nousukulman tasaiselle alustalle konvertoinnin epävarmuustekijöiden vuoksi niistä ei kuulemma kannata mennä kaduille huutelemaan, joten ei huudella sitten täälläkään, vaikka vähän tekisikin mieli spekuloida.

Viimeiset pari viikkoa olivat talven tähän mennessä kovinta reeni-jyystöä, ainakin määrällisesti. Viimeiset pari päivää olivatkin sitten talven kovinta englannin-esitelmien-vääntämis-jyystöä, myös laadullisesti, ja tietysti samalla talven kevyintä ulkoilua, ainakin määrällisesti. Tämän viikon alku oli budjetoitu extra-kevyksi ja sellainen siitä myös tuli, ainakin harjoittelun osalta. Se on hyvä asia, sillä viime viikon lopun (ei siis viikonlopun, vaan viikon lopun) reeneissä saatoin tuntea pientä ylirasitusta elimistössäni. Toki saattoi se olla jotain ihan muutakin.

Anyway seuraavaksi vuorossa taas harjoittelua.

Ei kommentteja: