perjantai 1. toukokuuta 2015

Vauhtia vaakatasosta

Niinhän siinä sitten kävi, että Viron reissun jälkeen polvi vaivasi vaan enenevissä määrin vaikkei mitään oikein tehnytkään. Sain Puskettua itseni suht nopealla aikataululla lekurin kautta magneettiin, ja siitä uusintakierroksella lekurin kautta tähystykseen. Magneetti näytti polvessa olevan rustovaurion, joka tähystettiin tiistaina.

Tähystyksen yhteydessä polvesta löytyi rustovaurion lisäksi myös plica, joka oli todennäköisesti se suurin kivun aiheuttaja. Pientä ruston pehmentymää / vauriota löytyi myös parista muusta paikasta. Eli loppujen lopuksi polvesta poistettiin plica ja korjattiin yksi isompi ja kaksi pienempää rustovauriota. Kunnon puhdistus samalla kertaa.

Kolmen viikon päästä kontrolliin, jolloin katsotaan tilanne juoksun suhteen. Altaaseen ja kuntopyörän selkään pitäisi päästä pikkuhiljaa ehkä viikon päästä. Sitä ennen jalkajumppaa sohvalla, että lihakset eivät surkastuisi ja saisi hermotuksen taas toimimaan. Se kun tuppaa menemään tuollaisessa ronkkimisessa aina vähän sekaisin. Johan nuo reidet tuossa alkaa jännittyä.

Kevään kilpailut olivat sitten aikalailla siinä. Jos hyvin menee, niin kesäkuun alussa voisi päästä maastoon. Ehkä jotain rinttiä jo sitä ennen. Kattellaan.

Paketissa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisko tuosta todeta sen, ettei tietty urheileminen olekkaan sitten niin terveellistä hommaa...paitsi tietty mielenterveydelle?

Mädi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mädi kirjoitti...

Voi