torstai 11. heinäkuuta 2013

KRV13 - tres

Tämmöstä puolestaan tänään. Puhuteltiin taitoa vähän eri taajuuksilla, mitä parina aikaisempana päivänä. Oli kyllä hienoa. Jussin kartoilla on myös aina ilo suunnistaa.

KRV2013 3

Olisin varsin tyytyväinen päivän suoritukseen, mutta pari herpaantumista tuli. Rasteille 6 ja 13, joille tuli turhat virheet.
Kutoselle olin hyvin kartalla ja luin kohteet matkan varrella, mutta vajaa 70 metriä ennen rastia ajatus katkesi, ja piti hetken aikaa seisoskella, ennen kuin sain itseni kartalle.
13:sta olin tulevinani varmasti oikealta, mutta empä tullutkaan.
17:sta toki tuli myös isompi virhe, mutta en tiedä, miten sen olisin suoraan löytänyt. Mielestäni menin käyrää pitkin jyrkemmän yläreunassa - tasaista oikealla, mutta silti rastista alakautta huti. En tiedä oliko siinä heittoa - GPS antaa vähän viitteitä siihen. Todennäköisintä kuitenkin on, että en vain nähnyt korkeustasoa tarpeeksi, kun oli niin tiheää.
Niiden lisäksi tein vain pienempiä koukkuja + yhden kyseenalaisen reitinvalinnan 6-7 ja yhden selkeästi huonon reitinvalinnan 16-17.

Siihen olen tyytyväinen, että jaksoin hyvin maaliin asti, eikä maalissa oikeastaan väsyttänyt lainkaan. Ei jalkoja, eikä miestä.

Ei kommentteja: