maanantai 10. kesäkuuta 2013

TKU-sprint

Aika pitkä aika on siitä, kun on viimeksi tullut Varsinais-Suomessa juostua kesällä. Yleensähän tulee siellä päin juostua huhtikuussa ja sitten heti perään Halikko-viestin koejuoksut lokakuussa. Nyt oli tarjolla oikein turnee.

Perjantaina aloitettin sprintillä. Onnistuin jatkamaan hyvien sprinttisuoritusten sarjaa. Homma oli hallittua, sujuvaa ja hyvin edessä. Paikoitellen tuntui vauhtiakin löytyvän, vaikka sellainen räjähtävyys on edelleen täysin kateissa. Kartta alempana.
Lätsä-OP:n kanssa oli tiukat väännöt taas kerran. 3 sekuntia jouduin nöyrtymään. Palttiarallaa puolet radasta oli samaa maailmancupin kanssa. Sai vähän vertailupohjaa, vaikkei tietenkään suoraan voi verratakkaan. Piti se silti mielenkiinnosta laskea ajat samoilta väleiltä:

Turku-sprint - MC vertailu

Turku-sprint 2013


Lauantaina oli Kaarinan Uran kotikaupungissa Kaarinassa keskimatka. Oikein hyvä sellainen. Uraa tosin ei ollut tarjolla. Sain aikaiseksi kohtuullisen suorituksen ilman suurempia virheitä. Semmosia 10 sekunnin koukkuloisia tuli kuitenkin useampi. Minuutin luokkaa yhteensä. Kartta alla.

Turku-sprint keskimatka 2013


Sunnuntaina mentiin sitten niin syvälle etelään, että vaihdetiin jo toiselle kotimaiselle. Tarjolla oli kesäisen raikas kymppimatka - Kotkan murteella kyösti. Se oli silti ihan riittävästi, ainakin mulle. Jalat olivat aika väsyneet aikasemmista kisoista. Tuntuu, että elimistö palautuu hyvin, mutta lihaksisto (tai hermosto) ei oikein tahdo sitä tehdä. Kisasta sinänsä ei mitään suuria tarinoita syntynyt. Yhden kylkiluun onnistuin taas murtamaan. Pari kilsaa ennen maalia heitin alamäessä turvalleni ja nyrkki jäi rintalastan ja kovan maan väliin. Hetken siinä keräilin, ja juoksin maaliin. Vaarallisia nämä kisat viikkoa ennen kisoja.
Elättelen toiveita, että se tuosta paranisi hyvinkin nopeasti juoksukuntoon ja Jukolassa pystyisin jo roimimaan täydellä tohinalla. Ei se ainakaan niin kipeä ole mitä Materassa, joten omaan perstuntumaan perustuva toipumisarvio on positiivinen.

Ei kommentteja: