torstai 2. toukokuuta 2013

Vappumarssi

Ankkurin paita ja punaiset kengät. Päässä hikinauha. Siinä tämän(kin) vapun hulvattoman värikäs pukeutuminen. Piknik-korissa palautumispatukkaa ja omenaa. True love.

Littoisten vanhan verkatehtaan hoodeilla juostiin parit sprintit.
Ensimmäisessä tekeminen oli hyvää ja suoritus oli hyvä, tulos ei niinkään. 43 sekunnin mittaa jäin Mäksälle. Reittihärveli.

Toisessa tekeminen oli hyvää, mutta ensimmäisellä pitkällä välillä otin sen huonomman reitinvalinnan, joka oli arviolta noin 25 sekuntia hitaampi. Se hyvästä suorituksesta. Lisäksi juoksin suoraan 10 --> 12. Ohitin 11.rastin noin 10 metrin päästä, mutta väliin jäi. Näin on käynyt joskus ennenkin sprintissä, kun ajatus on ollut tulevilla väleillä. Reittihärveli.

Juoksu ei vieläkään aukea tai vauhtia löydy. Hiukan parempaa jo ehkä kuitenkin. Toivon ja uskon, että kunto ei ole voinut kuukaudessa romahtaa näin paljoa (koska silloin kyseessä olisi varmasti taas suurempi ongelma), vaan ongelma olisi/lienee lihas-hermotus tasolla. SM-Sprintiin ei ole kuin 2 viikkoa, joten jotain saisi alkaa tapahtumaan. Sprinttisuunnistus sentään on aika hyvin hallussa tällä hetkellä.

Ei kommentteja: