tiistai 4. syyskuuta 2012

Luonnon antimilla luonnon laitamille

Hiljaista se on pidellyt suunnistusrintamalla - samaten reenirintamalla. Niiden suhteen kesä onkin mennyt aika rauhallisissa merkeissä, mutta on sitä metsässä silti tullut heiluttua - pakastin on täynnä marjoja.

Ylirasitus (toivottavasti vain ylirasitus, eikä mikään muu kuin ylirasitus) on tosiaankin ollut aika massiivista laatua, ja palautuminen varsin hidasta - kuten se näissä tapauksissa yleensä on. Viimeisimpien kokeiden ja testien mukaan palautumista on kuitenkin tapahtunut ja elimistö matkalla kohti normaalia tilaa, mikä viittaisi samalla siihen, että kyseessä tosiaankin olisi vain ylirasitus, eikä mitään sen vakavampaa.

Vielä pitää malttaa ottaa iisisti ainakin lokakuun loppuun, mutta jos seuraavatkin, lokakuussa otettavat setit viittaavat edelleen parempaan suuntaan päin menosta, niin sitten voisi ehkä päästä aloittelemaan uutta harjoituskautta jopa marraskuun puolella, mutta katsotaan. Mistä näistä koskaan kukaan tietää. Halu olisi kova, mutta ei auta kuin malttaa. Sen verran lääkäri antoi kuitenkin jo lupaa väliaikaisesti irroitella, että voin lähteä Kiinaan juoksemaan PWT-kiertueelle muutamat sprintit. Juoksu varmaan irtoaa ihan eri tavalla, kun on viimeksi juossut Tiomilassa kovaa, mutta sou not. Ne pienimmät numerot nimen edessä onkin säästetty tuleviksi kausiksi. PWT tourin jälkeen onkin sitten ohjelmassa taas lepoa, kokeita ja seuraava lääkärin tuomio - toivottavasti vapauttava.

-

Olen myös aloittanut yhteistyökumppanuuden Four Sigma Foods:n kanssa.
Olen käyttänyt heidän Instant tuotteitaan alkukesästä lähtien kehon palautumisen ja toipumisen edistämiseksi, ja hyvin ovat toimineet. Ekat vaikutukset, jotka huomasin olivat parantunut unen laatu, ja sekä henkisen että fyysisen stressin väheneminen. Aika oleellisia asioita palautumisen kannalta, oli kysessä sitten lyhyempi palautumisjakso yksittäisten reenien välissä tai pidempi palautumisjakso, kuten mun tapauksessa.
Instant Performance ja Instant Longevity ovat toimineet sen verran hyvin meikäläisen kohdalla, että käyttö jatkuu ehdottomasti myös kun pääsen taas kunnolla harjoittelemaan.

Four Sigma Foods tarjoaa kaikille FSF:n verkkokaupassa  -5€ alennuksen /ostoskerta kaikista Instant Drink tuotteista, kun syöttää ostoprosessissa alennuskoodin: Mädi .

Lisää tietoa tuotteista ja muuta mukavaa FSF:n blogissa.
Olkaa hyvät!Ei kommentteja: