torstai 28. huhtikuuta 2011

Oulusta Yläneelle - Helsingistä Rioon - Turusta Tukholmaan

Oulusta Yläneelle

Tuli pääsiäisenä avattua kotimainen- ja samalla metsäsuunnistuskausi. Kovaksi on touhu mennyt, kun Finnspring-viestiinkiin pitää tulla lentäen. Saas nähä tuleeko tavaksi. FS-viesti oli kevään ensipuraisu pohjoismaalaiseen metsämaastoon. Edellinen kerta olikin 25-mannasta seuraavana päivänä, ja sen kyllä huomasi. Maastoaskel ei varsinaisesti ollut kovin tehokas - katse oli vielä enemmän maassa kuin horisontissa, ja itseluottamus omaan suunnistamiseen oli vähän hakusessa. Alkuvaikeuksien jälkeen pääsiin kuitenkin rytmiin kiinni (lue: Huovilan letkaan), ja sieltä se kertaalleen karannut Diman massiiviseksi levinnyt perse tulikin taas näkyviin. Oli se sen verran leveä, että ohi ei mahtunut, mutta tuntuma kärkeen kuitenkin säilyi vaihtoon saapuessa.

Juostiin sitä myös surullisen kuuluisat Siljarastit. Suhteellisen kovan treeniviikon päälle jalat olivat aika väsyneet jo FS:ssä, ja maastokeikka ei asianlaitaa varsinaisesti kohentanut. Siljassakin oli aluksi vaikeuksia saada maastosuunnistuksesta kiinni, mutta väärässä paikassa ollutta 7 rastia 2,5min koukattuani, otin vauhdista pari napsua pois ja homma alkoi sujumaan jollain tasolla.

Helsingistä Rioon

Eilen jatkoin maastokautta Jyväskylän parhaassa suunnistusmaastossa, Keljonkankaalla - harmi kun en saa nyt karttaa tähän. Lamppu oli päässä ja meininki oli jo ihan eri tasolla kuin viikonloppuna. Ja kun kaarsin Lakun meitin parkkipaikalle reenin päätteeksi, niin samalla hetkellä reidio rokin taajuudelta kuului nuo Steve Harrisin kirjoittamat yö-suunnistajille niin kovin tutut sanat. Piti siinä hetki istua ja feelistellä.


Turusta Tukholmaan

Nyt sitä ollaankin jo matkalla Tiomilaan. Ankkurin neljä ja puoli minuuttia keitettyä munaa kovuudeltaan vastaavassa joukkueessa juoksee toinen toistaan suolatummassa vedessä keitettyjä taito- ja/tai kulkupäälliköitä. Vaviskaa muut, täältä tulee:
1.G
2.Pleku
3.Maco
4.Mäksä
5.Mikko
6.Mädi
7.Ade
8.Allu
9.Sacha
10.Aleksi
(varalla Miika)

Aivan kaamiaa!

Ei kommentteja: