perjantai 30. heinäkuuta 2010

AngA Koli-Juuka 2010 day 2

Laitetaan tähän alkuun vielä oleellista faktaa eiliseltä eli suunkautta nautitut nesteet: 8 litraa.

Tämä päivä alkoi kello 7.24 17minuutin aamulenkillä ja venyttelyillä. Eilisen jälkeen +27C tuntui mukavan viileältä, kun suunnattiin Janne Nurmisen mielestä MAAILMANKAIKKEUDEN HIENOIMPAAN SUUNNISTUSMAASTOON, Perävaaraan. Ja täytyy sanoa, että olen G:n kanssa samaa mieltä. Cours'setteri Tuomo "Rappio" Mäkelä, oli laatinut miulle 7,9km haasteen. Alussa homma oli vähän hakusessa, ja ykkösellä otin leimankin väärältä möykyltä rastiympyrän reunalta, mutta kolmosen jälkeen ei tarvinnut pysähtyä kuin kerran, 12-13 välillä, kun tulin pienelle suolle, jossa oli monen monta hillaa syötävänä.Perävaara


Ei jaksa näitä nettejä uhtaan. Todetaan vain lyhyesti, että olympialaisten lajeina olivat jalkapallo, mölkky, tikanheitto, kroketti ja makkaran paisto nuotiolla Neil Youngin säestämänä.

1 kommentti:

Iso-Gee kirjoitti...

Onhan se helmeä, mut EMMÄ TOSTA MAAILMANKAIKKEUDEN HIENOIMMASTA TIEDÄ. Moni maastohan on omalla tavallaan maailman tai maailmankaikkeuden paras (esim. La Zubia tai Benalua)... Onneksi jäin kotiin, koska kävin ainakin noissa kolmessa missä oot pyöriny niin jo viime syssyllä suunnistelemassa. Hauskoja reenejä ja tsemppiä kohti syksyn sm-koitoksia! =)