keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Las Obras Viarias

Viime viikonloppu vietettiin kuvan kauniissa Toledossa, kuten kuvasta näkyy:Ohjelmassa oli Iberian mestikset kaikilla henkilökohtaisilla matkoilla. Itse en kumminkaan juossut kuin Sprintin. Pitkäkin piti juosta, mutta polvi vähän kipeytyi sprintistä, joten päätin jättää sen varmuuden vuoksi juoksematta.

Sprintti oli viety Toledon vanhaan kaupunkiin, johon on joskus keskiajalla rakennettu hiukeaa sprintti materiaalia. Valitettavasti ratamesturo oli kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti onnistunut loihtimaan vähän liian simppelin radan, eikä se karttakaan ihan täysin ISSOM:n mukainen ollut. No harvoin tällaisia kuitenkaan pääsee juoksemaan, Suomessa ei koskaan. Siksi hienoa se oli. Kadut olivat turisteja puolillaan, joten suunnistamisen lisäksi sai niitäkin väistellä, kuten myös paria autoa. Mukavaa keskittymisen häirintää.


Vauhti oli taas yllättävän hyvää ja suunnistus sujuvaa, mikä näkyy väliajoista ja sykekäyrästä: AVG 193 - MAX 198.

Pari virhettä onnistuin kuitenkin leipomaan.
4-5 välin alussa portaat olivat suljetut jonkun perkeleen työmaan takia, enkä oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä, joten lähdin kiertämään oikealta, jonka jälkeen eksyin pian väärälle kujalle ja meni hetki ennenkuin huomasin virheen. Laitan tän kyllä ihan täysin puutteellisen kartan piikkiin, mutta pakko myöntää, että en hommaa osannut tuossa täysin odottamattomassa tilanteessa kunnolla haltuunkaan ottaa. 23'' tuli kumminkin nopeimmalta käkeen.

6-7 välin reitinvalintani oli ihan käsittämätön. Näin pöydän ääressä ei voi mitenkään tajuta, miten on tollasen valinnan ottanu. Blackout, sanois Pekka Nikulainen. 34'' käkeen nopeimmalta.

Muutoin tekeminen olikin sitten kutakuinkin täydellistä. Vertailin omia splitsejä Kodyn vastaaviin, ja K-4 menin 14'' kovempaa ja 7-M sekunnilleen samaa vauhtia. Siinä välissä leivoin sit nuo virheet. Taisin kumminkin oppia taas jotain. Ainakin sain ajattelemisen aihetta.

6-7:Mapa y ruta:

1 kommentti:

Juhis kirjoitti...

Mahtavia tarinoita! Ei muuta ku lippu korkealla!