perjantai 7. marraskuuta 2008

In the Still of the Night

Xe4 tarjosi eilen Kurko-Cupissa todellista priimafiinttiä. Ruotokassin kangassupikossa kirmattiin kuin kirmaajat kirmajaisissa.
Parin asteen pakkanen ei haitannut. Puolikuu ja tähtitaivas valaisivat muutaman tuhannen extra lumenin ohella syksyn ensi pakkasten mukanaan tuomaa verenmakuista menoamme. 3:lta kääntäessäni neloselle päin, näky oli kuin runosta. Mustassa yössä, mustassa metsässä, valot tanssivat kuin kiiltomadot soidinmenoissaan, katsoipa sitten kaakkoon tai lounaaseen, tai mihin tahansa siltä väliltä. Se, jos mikä, oli kaunista.

Tällä kertaa kartta ei pahemmin punaista vilkuttanut. Homma oli hanskassa ja hanskat tiukasti kädessä. Virheet jäi tekemättä. Nandin kanssa mentiin lähes yhtä matkaa, koko 5,37km. Aikaa meni about 27 ja puoli. Tekee 5.08/km. Muut jäi 3 minuuttia.
Työnjako oli sopiva. Nandi veti ekat 7,5 väliä. 7-8 välin puolessa välissä vetovastuu vaihtui ja mä vedin seuraavat 8 väliä. Sitten oltiinkin jo puolessa välissä viimeistä rastiväliä. Nandi tuli ohi ja juoksi loppusuorankin kovempaa. Jäin taas toiseksi - kolmas kerta putkeen. Pitänee ruveta hiomaan kiriä.
Hapokkaita kurkoja
Kurko
Xe4

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Nandi veti ekat 7,5 väliä. 7-8 välin puolessa välissä vetovastuu vaihtui ja mä vedin seuraavat 8 väliä."

Ei ole mahdollista koska kuvan mukaan anttonen suunnistaa (11-12) päinvastaiseen suuntaan kuin mitä karttasi reitti kulkee.
http://www.suuntajyvaskyla.fi/kuvia/hirvaskurko/slides/DSC_0056.html

Anonyymi kirjoitti...

Häh?
Miten kuvasta näkee, että mihin suuntaan joku suunnistaa? Tuo rasti 61 oli keskusrasti (1-4-7), taisi siinä olla vielä useampi leimasinkin.

Anyway, kyllä se niin meni, kun jutussa kirjoitin.

Anonyymi kirjoitti...

Noku se pitää valokuvassa kompassisuuntaa just päinvastaiseen mitä kartalla reitti kulkee.

Anonyymi kirjoitti...

Nandi on taitomiehiä. Ei se kato kompassia.

Mutta ihailtavaa tarkkailukykyä yhtä kaikki.