maanantai 15. lokakuuta 2007

de nada

Mannasta ei jäänyt paljoa kerrottavaa. Hylsy tuli, milään muulla nyt ei niin väliä sitten enää olekaan. Harmittavaa, mutta inhimillistä. Trust me, I know.

Jos nyt jossitellaan niin aika hyvinhän se olisi mennyt.

Viime viikolla saatiin JYU:n futispuulaaki päätökseen. Oikein tuli Keski-Suomalainen

tekemään juttua Kortsun huikeasta menestyksestä. Enpä olis uskonu, että joskus saan kuvan lehteen nappikset jalassa. Finaaliin asti mentiin, mutta siellä puhkesi. Hauskaa oli ja niin kuin monen hauskan asian jälkeen nyt maksetaan korvauksia, kun suunnilleen joka ikistä paikkaa kolottaa enemmän tai vähemmän. Me duele la espalda y los pies. No, ei sillä, että se harjoittelua olisi haitannut, kun sitä ei ole ehtinyt kaikelta opiskelulta tekemään, mutta onneksi suurimmat kouluväännöt ovat tätä viikkoa lukuunottamatta takanapäin ja kohta voinkin alkaa kutsua opiskelua taas rennoksi puuhasteluksi, harjoittelun lomassa.

Kurkocuppikin alkaa sopivasti puolentoista viikon päästä torstaina, juuri ennen Småkkeria. Ja Småkkerin jälkeenhän se reenikausi 08 sitten alkaakin jo kolkuttelemaan nurkan takana.

Vaikka tuntuu, että tämä kausi juuri päättyi, niin nälkää aloittaa työnteko ensikautta ja tulevaisuutta varten löytyy. Jyväskylän tiet ja polut odottavat.

Ei kommentteja: