perjantai 18. toukokuuta 2007

Steady as She Goes

Prismarastit ja samalla huippuliigan toinen osakilpailu juostiin eilen torstaina.
Ensimmäiseen huippuliiga osakisaan en mahtunut vielä mukaan, mutta nyt olin viivalla. Lähdin melko alkupäässä, viidentenä, mikä nyt näyttäisi olevan tämän kauden kohtalo arvontaluvun 2007 ansiosta. Mutta yllätyksekseni jo ykkösvälillä meni muiden sarjojen juoksemat urat suoraan rastille. Ei siin midist.

Jotenkin viime sunnuntaina Kauhavan kisoista jäi sellainen fiilis, että yritin liikaa, ehkä koska siellä juoksu oli niin vaikeaa, en tiedä. Sama ongelma oli suuri ongelma joskus junnuissa, ja en halua siitä sellaista enää. Koitan olla sinut oman tasoni kanssa.
Siksi prismarasteilla aloitinkin varsin maltillisella vauhdilla. Liput tulivat hyvin vastaan. 2-3välillä näin jo minuutin eteen lähteneen Noposen selän, mutta en oikeastaan edes yrittänyt juosta sitä kiinni, vaan keskityin omaan tekemiseeni. Ehkä olisi kannattanut, sillä nelosta pummasin oman arvion mukaan puolisen minuuttia ja Noposelle hävisin välillä 40sekuntia.
Se olikin sitten kisan ainoa yli 5 sekunnin virhe. Sain Noposen myöhemmin taas näkyviin 8-10 väleillä, mutta eri reitinvalintojen johdosta yhdessä olimme vasta rastilla numero 13. 12-13 välillä myös Launiainen sai minut minuutilla kiinni ja loppumatka hapotettiin sitten pienessä letkassa.
Vaikka alkuvauhti oli ehkä normaalia maltillisempaa, niin lopun viimeisillä väleillä olin ehkä normaalia enemmän hapoilla. Oliko siellä kenties hiukan penkkaa or was it just me? Muiden kommenteista päätellen it wasn't just me. Reidet varsinkin huusivat armoa viimeisen kolmanneksen tiukoissa nousuissa.
Maaliviivalla ei ollut fiilis korkealla, kun viidentenä lähtijänä menin maalissa neljänneksi, mutta ei sieltä sitä porukkaa sitten ihan niin paljoa enää tullutkaan ohi. Sija oli lopulta 19, mihin olen varsin tyytyväinen, varsinkin kun virheet sain pidettyä siinä puolen minuutin hujakoilla.
Eroa ylivoimaiseen voittajaan eli Topsukkaan tuli 3.29.
Tiedän pystyväni fyysisesti paljon parempaan kuin mitä se eilen oli, mutta se päivä antaa nyt vielä odottaa itseään.

Reitti reittihärdellissä:
http://www.kokkens.fi/reitit/06_alku/cgi-bin/reitti.cgi?act=map&id=69&kieli=

Tulokset:
http://www.kokkens.fi/kilpailut/2007/prisma/TULOS.HTM

Ei kommentteja: