tiistai 17. huhtikuuta 2007

The Kids Are Alright

Jossain luki, että Angelniemen Ankkuri yllätti kevätyössä.
Ei se mun mielestä niin yllättävää ollut, ainakaan meille itselle. Päivällä ennen kisaa täpisin ja katsoin juoksujärjestyksiä. Kolme joukkuetta nousi esiin: KR, AngA ja Parma. Jos jossain olisi voinut lyödä vetoa, olisin veikannut voittajaa tuosta kolmikosta. Niinhän se pitkälti meni.

Itse Avasin. Suunnistamisen sai aloittaa heti ykkösvälillä, kun lähdin kiertämään ympäri, vain BJ seuranain. Suunnistus ei kyllä ollut aivan gripissä koko aikaa. Alku meni hyvin, ja omat hajontani poimin letkan kärjessä. Toinen hajonta oli sen verran nopeampi, että ensimmäisen yhteisen rastin jälkeen selkiä oli reilusti edellä. Selkiä kiinni juostessa oma suunnistustoiminta siirrettiin hetkeksi hyllylle ja seuraavaalla parilla rastilla otin molemmilla puolen minsan koukut kylkeen. Sitten päätin taas suunnistaa. Nousinkin tietämättäni jo varsinaiseen kärkiletkaan (Novikov ja Bäckman olivat jo karussa) ,mutta loppumatkasta tuli vielä lisää koukkua, 30 ja 45sekuntiset, sekä pari 10sekunnin ympyrässä haahuilua. Yhteensä virhettä ehkä 2,5min. Vaihtoon tulin pääletkan hännillä sijalla 7. 2.15 yksin tullutta Novikovia perässä.
Rata oli kyllä melko vaikea varsinais-suomalaiseksi ja hajontoihinkin oli panostettu. Se repi aloituksessa porukkaa hajalle melko paljon, varsinkin loppupuoliskolla. Ja vaikka itse tuntui siltä, että koukkua tuli liian monella rastilla, niin sain sentään pidettyä ne kohtuuden rajoissa.

Toisella pätkällä illan ehkä hehkutetuin päätähti, Mäksä, otti sanotaanko lennokkaalla suorituksella kärjen kiinni ja toi viestin Sunalle kärkiletkassa.
Suna jatkoi alkukauden viesticup dominointiaan ja nosti meitin kärkeen yhä harvenevassa kärkiletkassa.
Ändi pääsi toistamiseen parin viikon sisällä kärkiletkaan taittamaan matkaa, ja karkasi Muukkosen kanssa muilta ja tuli vielä kärjessä vaihtoonkin, todella hallitulla suorituksella.
Loppu on kaikkien tiedossa. Peltola pummasi, Maco hoiti homman tyylillä, Martomaa ei saanut kiinni. Ehti piilari ja gepsi vielä pistää pelin jännäksikin.

Elämäni ensimmäinen viestiliiga ja ylipäätään ensimmäinen miesten viestin voitto.
Maistui kyllä todella hyvältä, kun Maco ilmestyi loppusuoralle.
Näitä lisää.


tulokset:
http://www.resultfellows.com/kyv2007/tulokset.html

gps ja reitit:
http://www.suunnistus.net/pekkavaris/gpsseuranta/

viestiliiga-juttu:
http://www.suunnistus.net/viestiliiga/G2/code/apps/news/index.php?WriteID=5145

Ei kommentteja: