tiistai 27. helmikuuta 2007

Hearts On Fire

Portugalista kotiuduttu.

Leiri meni hyvin. Kaksi viikkoa Sao Pedro de Moel:ssa. Maastot priimaa ja niin pois päin.

Reeniä kertyi molemmilla viikoilla mittariin reilut 17h. Kertoja 17 + 15. Juoksua 275km, joista 122km suunnistaen. Lisäksi päälle yksi 50km pyörällä. Täysiä reenipäiviä oli 13.
Suunnistusta yhteensä 11kertaa, joista 2 oli kisoja. Näistä muodostuu lukemat 122km ja 15tuntia. Joka päivä tuli suunnistettua kerran, paitsi todella kevyinä päivinä lepuutettiin myös mieltä, tai hakattiin vain suunnistussimulaattoria ja CF:ää.
Välillä suunnistettiin pitkää ja rauhallista, välillä pitkää ja kovaa, välillä vetoja ja välillä muuten vain. Nautintoa yhtä kaikki.

Mitään ongelmia ei ollut. Missään vaiheessa en ollut todella väsynyt, eivätkä jalatkaan vaivanneet. Pienestä nilkan pyörähdyksestäkin selvittiin säikähdyksellä.
Venyteltyä tuli useimmiten kahdesti päivässä, välillä kolmekin, iltaisin aina enemmän.
Jalat pysyivät vetreinä ja ennen kaikkea ehjinä.

Kisoissa ei tietenkään tällaisten settien keskellä mitään herkkukulkua löytynyt, mutta silti koukkua tuli aivan liikaa jos olisi halunnut pärjätä paremmin. Toisaalta pistän kyllä suoraan osan koukuista kartan ja rastin piilottajan piikkiin. Jos rastiympyrässä haahuilee koko ajan 10metrin päässä rastista, luulisi, että rasti tulee vastaan nopeammin kuin kahden minuutin päästä.

Keskivertopäivä oli sellainen, että aamulla herätys 7.20, sitten lähdettiin aamulenkille, joka riippuen siitä kuinka pahasti eksyttiin kesti noin 32minuuttia, ja kasilta oli aamupala. Kymmenen maissa lähdettiin suunnistamaan. Maastot olivat yhtä lukuunottamatta 10-20minuutin ajomatkan päässä. Illalla heitettiin sitten ennen ruokailua, joka oli aina seitsemältä, päivän kolmas reeni, joka oli joko koordinaatio, voimaa, verkkaa tai jotain ihan muuta.

Sellasta Portugalissa. Jotain karttoja ja kuvia saatan mahdollisesti jaksaa laittaa myöhemmin tänne.


ei tässä enää muuta kun:

Hearts On Fire, Hearts On Fire, Hearts On Fire, Hearts On Fire
Hearts On Fire, Hearts On Fire, Hearts On Fire, Hearts On Fire

(Hearts) Hearts On Fire, Hearts On Fire
(Hearts) Hearts On Fire, Hearts On Fire
(Hearts) Hearts On Fire
(Hearts) Hearts On Fire

(Hearts, Hearts, Hearts,Hearts) Hearts On Fire....
Hearts On Fire!

Hearts On Fire, Hearts On Fire
Burning, burning with desire
Hearts On Fire, Hearts On Fire
Burning, burning with desire
Hearts On Fire, Hearts On Fire
Burning, burning with desire
Burning for the steel
Hearts on Fire!!!!!

Ei kommentteja: