torstai 21. joulukuuta 2006

Lost In The City


(martin williams)

Voi niitä minuuttien määrää kun olen pohtinut tämän ja seuraavan kahden-kolmen viikon reenisettejä.
Lähtökohta on se, että olen hyvässä tikissä joulukuuksi ja alla on pari kovaa viikkoa.
Tässä kohtaa voisin spekuloida niiiiiiin saatanasti, mutta todetaan vain, että lopputulos oli se, että tästä viikosta tuli alkuviikon osalta sellainen semi-hyvä. Pe, la ja su meneekin sitten aika lailla lepäillessä. Tai no, ainakin reenaamatta.
Seuraavat kaksi viikkoa olivatkin sitten ne vaikeat pohdittavat, mutta siis...
Parin päivän matkustusrumpa, pitkä lento, n. 6h aikaero + tuntemattomat muuttujat. Voisin kuvitella olevani kohtuu rikki alkuviikosta, mutta kun sitäkään ei sitten tiedä.
Parin viikon aikana olisi ne 5kisaa tarjolla, joista olen ajatellut juosta 3reippaampaa, pari rennosti. Tosin ainakin osissa kisoissa noususummat olivat sellaisia, että en tiedä kuinka hapottamatta niitä voisi edes rauhassa vetää. Kisojen lisäksi suunnitelmissa on ainakin pari-kolme pidempää vaellusta. Aivan hotellin vierestä onneksi löytyy puisto, josta on myös tuore suunnistuskartta, koska siinä juostaisiin jouluaattona HK champ sprint, mutta tähän kisaan emme edes ehtisi. Puiston laidalla on myös urheilukenttä, jossa voisi käydä joku ilta juoksemassa vaikka 15 x 1000m. Sen enempää olen päättänyt olla ottamatta ressiä reenaamisesta.
Olen meinaan sitä mieltä, että jos ja kun sitä lähtee jonnekkin aivan helvetin kauas, niin voi sitä jotain muutakin tehdä kuin vain reenata. Sitä hotellihuoneen seinää voi sen kaksi viikkoa sitten mennä tuijottelemaan vaikka 400euron äkkilähdöllä Canarialle.
Eli seuraavan kahden viikon aikana ei suurempia tavoitteita ole niin reenaamisen kuin kilpailujenkaan suhteen, vaikka olisihan se hienoa olla Aasian mestari, suunnistuksessa, jooh.
Melkoinen mysteeri on myös, että kuinka sitä palautuu reissusta, varsinkaan kun ei yhtään tiedä reenimääristä. Paluumatka sentään sujuu selkeästi (toivottovasti) alle vuorokaudessa, joten ehkä takaisin on helpompi tulla. Ihmetellään reenaamista sitten sillon taas.
Tais muuten sittenkin tulla spekuloitua niiiiiiin saatanasti, noh, Ändille terveisiä.

Kisoista sen verran, että:

Omassa ohjelmassa olisi:
25.12 Hong Kong Championships - Middle Course
29.12 APOC 2006 - Sprint Course*
30.12 APOC 2006 - Relay
31.12 APOC 2006 - Long Distance*
1.1.07 APOC 2006 - Middle Course*
*WRE


Kisajuttuja ja tuloksia voi ehkä seurata täältä
http://www.apoc2006.hk/
tai täältä
http://www.oahk.org.hk/eframe.html.
,vaikka se onkin ehkä vähän epätodennäköistä. Vatussit voi sitten pesupaikalla valittaa ko ei väliajat oo netissä. jooh.
Yhteensä kisoissa oli porukka 22eri maasta yhteensä 755 ja aika lailla eri puolilta maailmaa.

Tästä bulletinista voi kiinnostuneet tarkkailla tarkemmin settejä:
http://www.apoc2006.hk/Bulletin/ebulletin2.pdf

Ainakin kisa-infot on "hauskaa" luettavaa, kun koko ajan varoitetaan jostain vaarallisista paikoista tai hyttysistä maastossa. No off:it tuli ostettua varmuuden vuoksi.
Full body armorit päälle ja hyttysmyrkyt niskaan, ni ehkä just uskaltaa lähtee sinne dengue-kumme hyttysten sekaan seikkailemaan. jooh.

Houmenna lähtö. Back in 15 days.
Katsotaan saanko kirjoitettua jotain raporttia leirin aikana.

Ei kommentteja: