maanantai 1. toukokuuta 2017

10MILA17

Vahvasti varamiehinen joukkueemme (4-5 miestä sivussa) juoksi toissa yönä Göteborgin Partillen upeassa maastossa ei-niin-upealle sijalle 40. Joukkue oli lähtökohtaisesti rakennettu – kuten muutamissa muissakin viime vuosien suurviesteissä – kovapääedellä taktiikalla, ja lopussa oli sitten ne miehet mitä jäljelle jäi – minä mukaanlukien. Toki pientä muutosta siihenkin tuli vielä muutamia tunteja ennen kisaa. Hyvä sekä entisen että uuden 9. osuuden juoksijan kannalta: entinen ei olisi ehtinyt lennolle jos olisi juossut ysin, ja uusi sai vaivaiselle jalalleen 10km lyhyemmän osuuden.
Sijasta viis, uskon että jokainen joukkueemme jäsen oli silti iloinen päästessään viivalle ja nauttimaan tästä maastosta, muidenkin puolesta.

Itse juoksin 8. osuuden. Suoritus oli erinomainen – tein virhettä alle 30sek, mutta fyysisesti olin todella heikko. Jos ei nyt kuntokaan häävi ole, niin lihaksisto ei ollut millään tasolla valmis tällaiseen maastoon, enkä saanut sellaista agressiivisuutta etenemiseen, jota tällaisessa maastossa olisi tarvittu. Fyysisesti oli myös muuten heikompi päivä, vaikka valmistautuminen meni totutun kaavan mukaan. Kenties en ollut aivan täysin palautunut edeltävän viikon rasituksista. Suurta nautintoa se oli silti tuolla suunnistaa.

Alla huonolaatuinen kuva kartasta/reitistä ja täältä rerunit: http://3drerun.worldofo.com/2d/index.php?idmult%5B%5D=-418072&idmult%5B%5D=-418074

10MILA 2017 8. osuus

Tästä eteenpäin kisakalenteri on täysin auki, enkä oikein tiedä juoksisiko enemmän maastokisoja, sprinttikisoja vai tasaisesti molempia. Jonkinlaista kehittävää harjoittelua ajattelin kuitenkin harrastaa.

Ei kommentteja: