maanantai 21. syyskuuta 2015

Kymmenen kilsaa ylöspäite

SM-viikonloppu ei mennyt kuten odotin. Lauantaina vitutti. Sunnuntaina oli hauskaa. Ennakkoon olin ajatellut sen olevan toisinpäin.

Sprintin karsinnassa meno oli varsin tukkoista, mutta silti vauhti oli muihin verrattuna kauden kenties parasta. Homma oli hanskassa, mutta joku eriskummallinen musta moumentti osui 13. rastille. Leimasin väärällä lipulla. Kaikki muistikuvat paikan päältä viittaa siihen, että olisi leimannut oikealla rastilla. Muista kun kaarsin puiston reunasta ja näin puuaidan. Tarkistin vielä, että rasti kulman ulkopuolella. Katse ylös ja leimaamaan. En tajua. En ollenkaan. Kartta alla:

SM-Sprint 2015 karsinta
Aika olisi riittänyt kirkkaasti finaaliin. Olisin ollut erässäni 6 tai 7, mutta nyt nimen perässä luki Hyl.
Nyt odotti B3:

SM-Sprint 2015 B3-finaali
B:ssä juoksu tuntui huomattavasti paremmalta kuin karsinnassa, mutta en saanut fiilistä päälle. Keskittyminen lanasi ja kakkoselle tein kauden suurimman virheen. Reitinvalintavaihtoehtoja mulla oli 2, joista valitsin kyllä paremman, mutta en ollut huomannut lopussa ollutta "ylimääräistä" aitaa, ja jouduin kiertämään gaamian kierroksen. Noh - aivan sama. Rupesin kuitenkin kisan jälkeen miettimään, että ihan hirveästi ei ole kokemusta tämmöisistä ylimääräisistä greppi-aidoista. Kummalla ne pitäisi muuten merkata, mustalla aidalla vai punaisella viivalla? Vai onko siihen mitään sääntöä?


Sunnuntaina viestissä  juoksin gagosen ankkurina. Ei ollut hirveästi tietoa, että olisi joku viesti ollut menossa - sen verran omassa rauhassaan sai mennä. Viimeiset pari kilsaa oli kyllä hyvää man-mot-man vääntöä nuoremman Taanilan kanssa, ja vaikka metsässä veinkin, niin loppusuoran ja maalileimauksen jälkeen sain syödä turvetta hetken aikaa turpaani saaneena. Hauskaa oli. Muutenkin jaksoin omiin odotuksiini nähden yllättävän hyvin. Harjoitusmäärät ovat olleet niin mitättömiä (erityisesti maastossa), että tuli hyvä fiilis jo siitä, että jaksoi juosta maaliin saakka. Suunnistuskin oli paikoitellen varsin sujuvaa, vaikka reilun pari minuuttia koukkailinkin. Erityishyvä fiilis tuli timangin kovasta kannustuksesta loppusuoralla.

SM-viesti 2015

Tulevana viikonloppuna ensimmäinen henkilökohtainen maastokisa sitten pääsiäisen SM-yössä. Lamppu päässe olen edellisen kerran ollut myöskin pääsiäisenä. Olin suunnitellut tekeväni huomenna vielä jonkun yö-reenin, mutta olen viikonlopun jäljiltä niin hapoilla, että taidan vain levätä. Kai se menee perjantaina vanhasta muistista.

Ei kommentteja: