tiistai 18. helmikuuta 2014

EOC Check out

EM-katsastukset on sprintin (ja omalta) osalta juostu. Nämä kisat jäävät koriin toteutumattomat tavoitteet. En ehtinyt näihin katsastuksiin sellaiseen fyysiseen formiin, jota myös tikiksi kutsutaan. Ero kärkeen oli sellainen, että tuskin olisi auttanut edes pöljän päivä. Itse katsastuskisahan juostiin lauantaina Andalucia O-meetingin yhteydessä. Onnistuin tekemään sinänsä erinomaisen suorituksen - toki ratakin oli todella helppo - mutta tekeminen oli kaikinpuolin hallittua, ennakoivaa, intuitiivista, aggressiivista ja muutenkin hyvää tavoilla, jota sprintissä vaaditaan.
Suoritus olisi kyllä riittänyt, mutta kun vauhti ei riitä, niin se ei riitä. Simple as that. Tunsin jo kisan aikana suhteellisen ikävää hapotusta reisistössä, ja viimeistään tuloslista kertoi, että juoksun/elimistön kanssa riittää vielä paljon tekemistä/palautumista. Tulokset


AOM 2014

Ehkä sitä jää kuitenkin vähemmän mielummin rannalle ruikuttumaan, jos on sössinyt itse kuin jos ei olisi saumaa ollutkaan. Lopputuloshan on toki ihan sama, mutta jos vauhti olisi riittänyt ja olisin pummannut itseni ulos geimeistä, niin varmasti ketuttaisi todella paljon enemmän. Se se vasta miestä syö - rotan lailla. Pettymys on nyttenkin melko suuri. Olin kuitenkin ladannut itselleni odotuksia, että parin viime vuoden vaikeudet olisi tänä talvena jo selätetty ja ukko ennallaan, mutta ei ainakaan vielä.
Siksi päätin, että en aseta itselleni enää mitään kilpailullisia tavoitteita ennen kuin elimistö on siinä kunnossa, että niiden toteutuminen raastavan harjoittelun kautta on edes teoriassa mahdollista. Sitä odotellessa keskityn nauttimaan harjoittelusta ja kilpailemisesta niin paljon ja hyvin kuin pystyn. Que venga lo que sea.

Meinasin kirjoittaa tähän, että seuraavana kisarintamalla, mutta eihän tässä mitään kisoja ole ihan hetkeen näköpiirissä. Taitaa tosiaan olla vielä helmikuun puoliväli ja harjoituskausi kiivaimmillaan. Nyt voi jatkaa pienen virittelyn ja EM-projektin jälkeen perusharjoittelun parissa. Tosin sääri pitää hoitaa ensin kuntoon. Kisan jälkeen se oli todella kipeä. Huomenna lekurin pakeille ja siitä sitten.
Tänään lepään.

--

Tulihan sitä viime viikolla toki tehtyä muutakin kuin katsastettua. Tuli pyörähdettyä Sevillassa tekemässä viimeistely-sprintit ja samalla tarkastamassa mestoja maajoukkueen sprinttitreenejä varten, sekä vietettyä myös aikaa MJ:n leirikeskuksessa Punta Umbriassa. Tosin tällä kertaa olin Janen kanssa reissussa ja osuttiin samaan majoitukseen ihan sattumalta. On siellä fasiliteetit taas kunnossa. Ainoa huutava puute oli, että asuntojen astiavalikoimaan ei kuulunut viinilaseja.

Parit kuvat ja kartat vielä viime viikolta täällä.
(Sevillan kävijöille tiedoksi, että siellä on myös karttoja, joita ei parane vilkuilla ennen kuin reenit on tehty - vaikka tänäänhän ne taisi jo ohjelmassa ollakkin).

Hasta la próxima!

Ei kommentteja: