maanantai 20. toukokuuta 2013

Sprint Me Up, Scotty

Viime viikolla oli ohjelmassa sprinttiä koko rahan edestä. Alkuviikosta Tampereella Hämeen AM-sprinttiä ja viikonloppuna Mikkelissä SM-sprinttiä. Suoritukset olivat hyviä kautta linjan, mutta kulkua ei tullut.

Tampereella suoritus oli erinomainen ja riitti voittoon.

Mikkelissä tein karsinnassa ensin perushyvän juoksun. Pari reitinvalintavirhettä, yhteensä 7sekunnin luokkaa, mutta muuten suoritus oli sellainen sujuva ja virheetön, jolla irtoaa heikommillakin jaloilla karsinnan 6. sija. Karsinnan reittihärveli.

Finaalissa suorittaminen oli yhtä lailla sujuvaa, mutta jouduin merkkaamaan kartan reunaan 11 sekuntia reitinvalintavirhettä. Naisvuoren päälle olisi pitänyt runtata suoraan, kun kiersin vasemmalta, ja loppulenkillä vielä tein 3sekuntia loppuaikaa heikentäneen valinnan 18-19 välillä. Lisäksi 17 rastilla tuli muutamien sekuntien ihmettely, koska rastiympyrässä oli rakennus, jota ei ollut kartalla. Sinänsä ihan käsittämätöntä. Samanlainen mökki, mutta pienempi, minkä takana rasti oli. Onneksi siinä ei mennyt sijoja, joilla olisi ollut jotain merkitystä. Niihin meinaa oli matkaa hiukan enemmän kuin muutamia sekunteja. En tiedä onko se vika nyt jaloissa vai missä. Fyysisesti olin ainakin heikompi, mitä karsinnassa, vaikka ei se sen huonommalta tuntunutkaan. Sija 25. ei todellakaan ole sitä, minkä takia harjoittelua suoritetaan. Mutta kun vastoinkäymiset vain tuntuvat jatkuvan, niin ei auta itku blogissa. Jos keksin mikä auttaa, niin kerron sitten. Finaalin reittihärveli.