torstai 16. lokakuuta 2008

Tuonelan Koivut

Keskellä kuuminta ylimenokautta, viime viikonloppuna juostiin taas Manna. Oltiin 19. Iskukyky oli hieman rajoittunut, sillä 4-5selkeää ygösjoukkueen juoksijaa oli telakalla, sotilaiden mm:is tai muuten estynyt. Juuri niiltä osuuksilta, joilla vähän jäätiin. No ois sitä silti voinu 10 sakkiin juosta. Itselle on tuo toinen osuus alkanut muodostua jonkinlaiseksi vakioksi, sillä tä oli nyt jo neljäs putkeen. Ja ihan hyvin on menny, sitä yhtä hylsyä lukuunottamatta.
Tällä kertaa pääsin metsään kärkiletkas, sijalla 7, parikytsekkaa kärjest. Pipo siinä juoksi edellä. Vauhti oli ihan inhimillistä, mut sit Haldin puski takaata ohi. Ei ollu enää. Ykkösel Matsi meni onneks eri hajonnal ja päästiin Pipon ja Lindin kans vähä karkkuse. Nelosel otin sit omal hajonnal pienen koukun ja Matsin letka sai kines, oisko siin ollu lisäks Karlsson ja Jonasson ja Moran mies - tuskin oli ruotsalainen. Koht ne Pipsa ja Lindiki liitty samaan letkaan. Ennen varvausta kiersin piremmän hajonnan ja otin sitten vielä siihen yhteselle rastille reilu puolen minsan koukun. Varvauksessa 5., minuutin kolmen joukkueen kärjestä. Loppu radan kiersin omaa hajontaa ja yhden 10 sekan koukun tein, mutta se oli aika vähäistä hapotukseen nähden. Tokavikalla, siinä pellon reunassa leimasin vielä neljäntenä, mut pellol iski 4 miestä ohi ja vaihdos olin 8, jotain 2,5min kärest. Ihan jees.


Kortsu-Cupit jatku eilen. Vormisto ja Heini oli väsänny huikean pyöräsuunnistuksen, KortSun kotihoodeille. Juostakin olisi saanut, mutta ilmeisesti pööräileminen oli kuitenkin nopeampi tapa edetä, joskaan ei lyhin, saatikka turvallisin.
Ei muuta kun reitinvalintoja arpomaan:Kurko-kausi alkaa tänään. Eilen mulle selvis, että Kinkokurkoa ei juostakaan Kinkomaassa (jonka karttaa olin vikat kaks viikkoa tietenkin vahdannut herkeämättä), vaan Kinkovuoressa. Tuolla Paasivuoren kartan itä-osassa, vittumaisella rinne-kivikko-alueella. Vettäkin on satanut koko päivän kuin aisaa. Ei varmaan oo liukasta ei. Taitaa olla kyllön terveysasemalla ruuhkaa tänä iltana.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

kui varte sä ny tollattiis oles alkanu pyäräsuunnistaa?

Harza kirjoitti...

KurkoCupissa saa myös hylätyt/keskeyttäneet pisteitä (tai no puolikkaita) - siistiä! Pääsis ittekin pisteille (viime viikolla kun ei löytynyt edes ykköstä tiheiköstä YÖ-CUP:ssa..)