lauantai 17. elokuuta 2013

All Night Hawk Long

Viime viikonloppuna juostiin Oslon länsipuolella Vestmarkan mystisissä metsissä all time first Night Hawk viesti. Kahdeksan osuutta, 4 yöllä ja 4 päivällä. Mistään suurviestiin liittyvästä on turha puhua samassa lauseessa, mutta hieno ja kovatasoinen tapahtuma oli saatu aikaan. Näkisin, että kyllä tässä pohjaa on suuremmankin tapahtuman luomiselle, siksi hyvätunnelmainen kisa oli. Maininnan ansaitsee myös leimausjärjestelmänä käytetty EmiTag, joka ainakin itsellä oli ensimmäistä kertaa (leimaus)käytössä. Uskomattoman toimiva systeemi ja erittin miellyttävä tavalliseen emitiin verrattuna. Toivottavasti tästä saadaan nauttia tulevaisuudessa ihan kaikissa kisoissa.

Ankkurin jengi ei ollut ihan ykkösmiehistöllä liikkeellä, mutta siitäkin huolimatta tulokseksi kirjattiin kohtuullinen 10. sija. Sama henkilö sai juosta sekä yöllä että päivällä, ja meillä tuplaajia oli kaksi.
Itse olin toinen tuplaajista: osuudet 1 ja 8. Yö-pätkä meni kohtuullisesti ja päivä hyvin. Tiedä johtuiko siitä, että edellinen yösuunnistus oli Tiomilassa, mutta yöllä alkumatkasta oli hieman hakemista, enkä oikein tahtonut löytää sopivaa omaa rytmiä menoon ja väleillä tuli vähän seilattua. Sitten tein selkeän virheen, jonka jälkeen päätin, että nyt homma haltuun ja vain ja ainoastaan omaa työtä. Loppu tulikin sitten puhtaasti.

Päivällä jalat olivat todella väsyt. Harjoitusväsymystä oli jo valmiiksi reissuun lähtiessä, eivätkä suht'raskas model-event ja edellisenä yönä juostu yö-osuus varsinaisesti asiaa auttaneet. Päätin, että koska vauhtia ei löydy, suunnistan edes puhtaasti, ja niin aika pitkälti myös tein.

Tulokset

Hieno reissu ja hieno, hieman rennomman oloinen viesti kaikenkaikkiaan. Kartat alla.

Night Hawk 2013 - 1.osuus yö

Night Hawk 2013 - 8.osuus päivä


Ei kommentteja: